Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

slm arkadaşlar bende bu siteye yeni üye oldum bende adetime 17 gün varken aşırı göğüs ağrısı oldu ve hala devam ediyor bu psikolojik değil çünkü dokunamıyorum acaba bu hamilelik belirtisimi adetime daha 5 gün var

mrb arkadşlar ben 4aylık ewliym ve bebegm olsn istyrm 3aydır pek üstne düşmüyodum ama bu ay yumurtlama tarihmi hesapladm ayrıca folik asit
kulldm 27ınde adet olmam gerkyorki adetlrm ck düzenldr. bendki belirtileri yazm sıze, gögüslrm ck acyo dokunamıyrm we arada beyaz akntm oluyo
halszm bşm agryo arada bide backlrmda ck agryo hamis annelr bna yardm edrmsnz ltfn hamilemym

hamilemym

arkdşlar bnm gógslrm ck acyo beyaz akntm war
acaba hamlmym

slm kızlar ben yeniyim.9 aylık ewliyim sadece 1 ay korunduk.5 ay boyunca çok sabırsızdık eşim we ben.adetim bittikten 1 yada 2 hafta sonra gidip test yaptırıyoduk büyük bi umutla ama hep negatif tabi.sonraları daha çok zamana bıraktım herşeyi.2 gün sonra adet olmam lazım ama bu ay biraz değişiklikler war.kasıklarda agrı gögüslerde hafif iğnelenme bazı yemeklerde kötü koku sık idrara çıkma aşırı gaz bi de canım aşırı turşu istiyo🙂 sizce bu psikolojik mi yoksa olabilir mi bişeyler??

slm arkadaşlar bugün adet günüm ve 4 gün öncesinde pembe akıntım gelmeye başladı ama az peçeteyle silince belli ve göğüs uçlarım hassas sizce hamile miyim? çok heyecanlıyım.

bende hamile kalmak ve bebeğmi hissetmek onun olmasını sabırsızca beklemek cinsiyeti konusunda babasıyla hayaller kurmak ona minik minik kıyafetler minik minik ayakkabılar almak o doğana kadar onları alıp alıp koklamak hayal kurmak çok istiyorum. onu beklemek beklerken daha da özlemek. hepsi mükemmel duygulardır eminim onun kokusu sıcaklığı bence herşeye bedeldir seni çok özledik bebeğim gel.... 🙂)

kızlar ben tam yumurtlama dünümde birlikte oldum yani 11 ve 15 haziran ve bugün adetime tam bir hafta var bugün cumartesi🙂 perşembe günü dbest diye bir test yaptım 20. dkya doğru soluk bir 2. çizgi çıktı dünde laboguick diye bir test yaptım belli belirsiz ama iyi far kedilen bir ikinci çıktı fakat bugün iki tane sabah idrarımla laboguick tast yaptım ikiside negatifti lütfen bana yardım edin neden böyle olmuştur sizce benim gibi olanlae varmı içinizde????????????🙁

herkese selam kızlar ben selamet.ben yeni evime taşındım .yeni evde internet olmadığı için yazamadım uzun bir süre.bu seferde şifremi hatırlayamadım içim giremedim. ben 7 mayısta adet oldum.sonrasında 2 haziranda bir daha adet oldum.ama herzamankinde farklı oldu 3-4 gün kahverengi akıntım oldu sonrasında da 2-3gün çok az bir kanamam oldu.bende hamilelikte şüphelendim adetim bitiminden 5 gün sonra içime kurt düştü gidip bir idrar testi alıp yaptım.ikinci çizgi silik çıkmıştı.bende ertesi günü özel bir hastanede kan testi yaptırdım 12,22 çıktı. ordakiler bir kaç gün sonra bir daha yaptırın dedi.bende 3 gün sonra yaptırdım 4.3 çıktı.doktor kadın doğumcuya gitmemi söyedi.bende ertsei günü kadın doğumcuya gittim bu seferde 1.71 çıktı.ayrıca hormon testlerinde baktı fsh 4.51 , lh 6.65 estradiol 100.3 prolaktin 209.5 çıkmış. bana adetin 3.günü tekrar gel tetst yapalım dedi.kızlar sizce bu değerler normalmi.fikri yada bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.hepinizi çok özledim.

Herkeze slm arkadaşlar..Bende bebiş istiyorum inşallah. Regl tarihime 6 gün kaldı ama ben 10 gün öncesinden hissetmeye başladığım kasıklarımda bacaklarıma vuran bi ağrı hafif baş dönmesi ve hafif mide bulantıları hissediyorum birde ani ateş basıyormuş gibi oluyor sonra geçiyor ve de göğüslerimde aşırı bir ağrı aslında her ay bunlar oluyor ama regl oluyorum maleseff BU AY öbür aylardan biraz farklı olarak baş dönmesi sıcak basması ve de bu belirtileri diğer aylardan biraz daha erken hissetmem oldu inşallah hamişimdir yaa bu şekilde belirtileri olupta hamile olan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olun çok merak ediyorum beklemek daha da bi zor oluyor artıkk :uykucu:

Cnm ne kadar güzel anlatmışsın inşallahh olur.İnan bende okadar çok istiyorum ki artık umutla bekleyip her regl oluşumda dünya başıma yıkılıyor sanki yıpratıyor beklemek rabbim bizim gibi bebiş isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallahh amin..

Geri