Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cnm ne kadar güzel anlatmışsın inşallahh olur.İnan bende okadar çok istiyorum ki artık umutla bekleyip her regl oluşumda dünya başıma yıkılıyor sanki yıpratıyor beklemek rabbim bizim gibi bebiş isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallahh amin..<!-- google_ad_section_end -->

Arkadaşlar merhaba ben de yeni üye oldum bu siteye aslında uzun süredir takip ediyorum ama artık dayanamadım ben de üye olayım dedim. öncelikle herkesin sorusa cevap veren siz meleklere sonsuz teşekkür ederim.
Lafı fazla uzatmadan sorunumu anlatmak istiyorum. Ben 1 yıllık evliyim hatta yarın doluyor 1,yılımız🙂 6 ay yasminle korundum bu ilaçsız 4. Ayımız ama hala bebişimiz olmadı ve haliyle çok istiyoruz. Ben bu ay yumurtlama dönemimde izne ayrıldım ve çalışmaları daha dikkatli yaptık ve içimde umut da vardı çünkü yumurtlamadan birkaç gün sonra kasıklarımda ağrı başladı adet olacak gibi ve gazla beraber hala da ara ara var. Benim akıntım yumurtladığuım günden beri süt beyaz renkte kızlar ama öyle çamaşırım ıslak dolaşmıyorum tuvalete gidince geliyor. Dayanamadığım için geçtiğimiz cuma yani adete 7 gün kala kan testi yaptırdım sonuç negatif. Moralim bozuldu ama hala umudum da var hani ne yalan söyleyim. Benim göğüslerimde tık yok ama zaten adet öncesi de ağrımaz. Bilmiyorum nolur bi şey diyin hamile olma durumum olabilir mi:?🙁((((((

kızzzzzzllarrrrrrrrrrrrrrrr kan tahlili vermeye gidiyorum dayanamıcam 3 gün var adetime çıkar mı sizce doğru sonuç???????????????:davul:

Arkadaşlar merhaba,

Ben de bir süredir bazı belirtiler hissediyorum ama tam olarak emin olamıyorum maalesef. Bir yılık evliyim ve bir süredir biz de bir bebek istiyoruz. Bu ay adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti. Bunu dışındaki en büyük değişim ise göğüslerimde oldu. Çok şişkin ve resmen ağrıyor, dokunamıyorum bile. Bunun dışında çok belirgin bir şikayetim yok ama zaman zaman mide bulantısı oluyor ve çok çabuk yoruluyor ve nefes nefese kalıyorum. Daha önce de bu tip belirtiler hissettiğim için emin olamıyorum ama insan yine de meraklanıyor galiba 🙂)

Arkadaşlar merhaba,

Ben de bir süredir bazı belirtiler hissediyorum ama tam olarak emin olamıyorum maalesef. Bir yılık evliyim ve bir süredir biz de bir bebek istiyoruz. Bu ay adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti. Bunu dışındaki en büyük değişim ise göğüslerimde oldu. Çok şişkin ve resmen ağrıyor, dokunamıyorum bile. Bunun dışında çok belirgin bir şikayetim yok ama zaman zaman mide bulantısı oluyor ve çok çabuk yoruluyor ve nefes nefese kalıyorum. Daha önce de bu tip belirtiler hissettiğim için emin olamıyorum ama insan yine de meraklanıyor galiba :hey:

bende aranıza yeni katıldım hepimizin isteği aynı bu yüzden buradayım daha bir aylık evliyim ama çok çok istiyorum bazı belirtiler bende de var ama annemler bu kadar erken belirti olmaz diyor kimseylede konuşamyırum bu konuları bu yüzden buraya üye oldum 🙂 6 ağu adetm başlamıştı şuan hiç bişe yiyesim gelmio midem bulanıyor yediğim azıma geliyor içtiğim su bile,midem ekşiyor gidi garip bi his var, karnım ağrıyor, çok yorgun hissediyorum kendimi hep uyumak istiyorum ... eğer ki psikolojik yada hasta değilsem inş. bakalım bekliyorum Allah herkesin gönlüne gönlüne göre versin İNŞALLAH

kararsızlık

arkadaşlar merhaba yeni üyeyim ben 6 aylık evliyim bebek düşünmüyoruz suan ıcın erken oldugunu dusunuyoruz ayrıca çalıştığım ıcın doğal yollardan korunuyorduk ama bu ay adetım gecikti 1 hafta oldu ayaga kalktıgımda gozum kararıyor 1-2 dk beklıyorum basım donuyor arada hafıf mıdem bulanıyor bu ara yemek yeme ıstegım arrttı ama gogsumde hıcbır acı yok bugunde karnımda hafıf sancılar oluyor adet donemı gıbı 3 4 gun once keskın agrılar gırıyordu sonra gectı sızce nedir???

Geri