İnşallah ben yarın dayanamayıp test yaptırcam ilişki tarihleride aynı 31 mayıs 2 haziran 🙂 istediğimiz olur inşallah ben kendimi tam hamile moduna soktum çünkü 🙁 hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah.Sonucu alırsam haber veririm
bende test yaptircam ama esim bekleyelim dio sonra hayal kirikligina ugramayalim dio.. 🙂 evet iliski tarihlerimiz ayni ne tesadüf 😀 insallah pozitif cikar canim guzel haberlerini beklicem.. senin pozitif cikarrsa bende gidip hemen test yaptircam 🙂 gögsümden sivi nie gelio anlamadim ama hamile kalinca bazi bayanlar olurmus öle normalmis yani.
adetime bir gün var ve çok merak ediyorum hamilemiyim ? midem bulanıyor koku hassatiyetim başladı kilo almaya başladım iştahım artı göhüslerde hassasiyet var vs ama meraktan ölüyorum çok istiyorum inş hamileyimdir
insallah canim hepimizin istedigi bu.. ama senin adetine bir gun kalmis gidip kan testi yaptirsana. iliskiden 2 hafta sonra cikiyomus kanda hamile olup olmadigin guzel haberlerle gelirsin ins..
mrb sizdeki belirtiler bende de oldu adetimde 6 gün geçti test yaptım ama anında çift çizgi belirmedi sonra ki gün baktımda teste ikinci çizgide hafif belirme wardı cewaplarsanız sewinirim
o zaman bence kanda bir gebelik testi yaptır derim belkide dediğn gibi vardır bebek çünkü ilk bebeğinde öle olmuşya..bide ikiz gebelik olabilir çünkü aile genlerinde varsa mutlaka sizdede olabilir yani babanın ikiz olmasıyla bi ilgisi olduğunu sanmıyorum sizdede olabilir diye düşünüyorum inş hayırlsı olur hayırlı haberlerini inş.bekliyorum tamam.
Ay kızlar ya hayal kırıklığı kötü bir şeymiş bugün adet oldum ve sanırım belirtileri de psikolojik olarak yaşadım 🙁 bel ağrısından sanırım birazdan da geberecem 🙁🙁 ama yinede küçük bir umut var belki üstüne görüyorumdur diyorum ama neyse üzülmek yok YENİ AY YENİ UMUT dur 🙂 ağlanacak halime gülüyorum ya ben ölmem ha 🙂🙂🙂 Allah hayırlı zamanda hayırlısını versin herkese........
Sheker-02
test yaptirdinmi tatlim? Merakla bekliyorum.. Ben bugun gittim dktora adetin gecmesini beklicez dedi. Ne test yapti ne bisey. Ayin 21 inde gitcem.
slm kizlar bende yeni katildim ve ben de sabirsizlikla bekliyom hamile olmayi ve mayisin 26 sinda aybasi oldum ve bir havdam var belim ve bazen kasiklarima biraz biraz sanci var acaba hamile olabirirmiyim cok tesekur allam herkesin muradini fersin canlarim benim bir kizim olmasini cok isdiyom ama genede ne hayirliysa o olsun insalah
Daha yaptırmadım ama bu hafta içi mutlaka yaptırıcam ama bendeki o şikayetlerin hepsi gitti 🙁 sanırım psikolojikti die düşünüorum ama yine de denemekten zarar gelmez die yaptırıcam inşallah Allah dualarımızı kabul eder ve bize hayırlı evlatlar verir
Bir arkadaşım regli gecikmeden önceki hafta karnında devamlı iğneleme ve kramplar olduğunu söyledi. Ağrı gibi değil de, batma tarzındaymış. Eğilip doğrulurken de batma gibi bir acı hissediyormuş, anlık birşeymiş...
Hamişlik yaşayanlar, hadi paylaşın bildiklerinizi bizimle 🙂
arkadaşlar öncelikler merhaba hamilelik belirtileri psikolojik mi bu yazıları okudukca mı aynısını yaşiyorum bilemiyorum çünkü geçen ay sadece midem bulanıodu başım dönüodu ama hastalandım bu ay ise midem bulanıo adetim gecikti kasılmalarım var göğüslermde acı yok ama değişik bi thaf kasılmalarım bide ateşleniyorum acaba psikolojik mi doktora gitmeye de korkuyorum bilemiyorum ne yapcamı başka nasıl anlayabilirim adetimi 2 gün oldu geçeli bekliyorum ama tık yok bilgilerinize sunuyorum yorum sizlerin...