Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

teşekkür ederim selamet canımyaa...umutsuz diilim birgün Allah vercek inş.biliyorum buda benım imtihanım..sabır ve duaa cok cokk..dünde bir ablam bana dediki hacamat yaptırsana sen dedi bu peygamber efendımızın bir hadisi şerifiymiş canım efendımız ve hanımları yılda bir kez yaptırıyorlarmıs..peygamber efendımız miraçtan inerken melekler demişki ümmetine HACAMATI buyur..cok sevapmıs bide..her türlü hastalık şifa buluyormus.şimdi çogu yerde doktorlarda uygulamaya koymuslar istersenız bi arastırın benım baya ilgimi çekti detaylı bilgi payasayım okuyun bi sizde..eşim diyokı böle duydugun herseye inanma..ama peygamber efendımzın hadısı şeriflerınden oyusden ilgımı cektımı..ben paylasıom sizde bi okuyun yorum yapan bana..

Peygamber Efendimiz (Sav) Hadis-i Şerif’de “Mirac’dan inerken hangi Melek cemaatine rastlasam. Ey Muhammed (Sallallahü aleyhi ve sellem)! Ümmetine hacamat olmalarını emret! dediler.” buyurmuştur.

Peygamber Efendimiz (Sallallahü aleyhi ve sellem) hayber’de zehirli koyun buduyla zehirlenildiği zaman, Cebrail Aleyhisselâm kendisine hemen kafasının arkasından hacamat yaptırmasını söylemiştir.

“Hac...amat her hastalığa faydalıdır,uyanık olun hacamat olun.” hadis i şerif
1.Kafadan hacamat olmak;
2.tansiyon
3.şeker
4.migren
5.sinüzit
6.depresyon
7.sinir
8.ruhsal sıkıntılar
9.delilik,
10.cüzzam,
11.gece körlüğü,
12. başağrısı,
13.diş,
14.göz,
15.kulak
16.Kanser
17.vitiligo (alaca hastalığı)
18.kısırlık

gibi hastalıklara ve daha birçok hastalığa şifadır.

HACAMATIN FAYDALARI SAYILMACAK KADAR ÇOKTUR

“Kafadan hacamat olmak her hastalığın ilacıdır”Hadis-i Şerif

Kanser olup ameliyat olması gereken bir kişide, hacamattan sonra kanser kütlesinin yok olduğu görülmüştür.

Hacamatta kanser’den kısırlığa kadar birçok hastalığa şifa vardır.

Hacamat iki türlü amaç için olur bunlar; 1-Korunma 2-Tedavi (Tedavi amaçlı olduğu zaman,mevsim ve ayın günleri gözetilmez, ancak haftanın günleri gözetilmeye çalışılır.)

Hacamatın faydası akılla bilinebilecek bir şey değildir, nakille bilinir.

Hacamatın faydalı olduğu yaşlar, 2 yaş ile70 yaş arasıdır.

Kadınların adet nedeniyle hacamata ihtiyacı yoktur görüşü yanlıştır. Adet şifayı gerektirmez, şifa için hacamat olmaları gerekmektedir. Efendimiz’in (Sallallahü aleyhi ve sellem) hanımları hacamat olmuşlardır.HACAMAT PEYGAMBER EFENDİMİZ BUYURMUŞTUR HADİS-İ ŞERİFDİR VE BİR ÇOK HASTALIK İÇİN ŞİFAYMIŞ..UNUTULMUŞ BİR HADİS-İ ŞERİF OLUP TÜRKİYEDE BİR ÇOK ŞEHİRDE ALTERNATİF TIP OLARAK HİZMETE KONULMUSTUR VE YILIN BELLİ GÜNLERİNDE UZMAN DOKTORLAR TARAFINDAN UYGULANMAKTADIR..

haticecim buradayim canim arada bi bakiyorum ne var ne yok diye.. bende adet gunumu bekliyorum ama umutsuzum sadece 1 defa olan bi iliski oda yumurtlama gununu 3 gun gecmis hic umudum yok.. ama yarin adet gunum olmasina ragmen adet sancisi yok.. sadece karnimin alt kisimlarinda birde kasiklarimda arada bir sagirmeler oluyor sanki atiyor kalp gibi pit pit anlamadim neden boyle oluyor birde goguslerimde hafif agrim var.. bilemiyorum bakalim ne olacak.. adetime 3 ve 2 gun kala test yaptim neg. cikti. 😕 yarini bekleyecegim artik.. 🙁

canım almira yumurtlama gününün ne zman olcagı tam olarak bellı olmayabiliyor o an yumurtluom sanarsın ama diildir belkıde dedıgınde kızmetse yumurtlama olmustur bellı olmaz yanı umutsuz olma..ama şuda varki kalp gibi pıt pıt bişi atıo diyosunya canım bazen yumurtalarda o şekılde atıyorlar..bende de oluo o çünkü..hayırlsı olsun canım inş.gönlüne göre versin Rabbim..

Kizlar adet oldum.. 🙂 ama uzulmuyorum tam aksine rahatladim dye bilirim artik kendimi dinlemekten yorulmustum.. 🙂 ama onumuzdeki ay soz kizlar hamile olacagim.. tr'den mujdeyi verecegim sizlere opuldunuz.. kendinize iyi bakin.. gorusmek uzere..