Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

selamet adetine az kaldi varmi birseyler yani adet belirtileri gibimi yoksa dahami farkli? ins. hamilesindir bizde seninle birlikte gun sayiyoruz canim.. 🙂

Allah razı olsun Almiram,seninle konuşunca biraz olsun rahatlıyorum. bende sürekli baş dönmesi bir an gözümde karartı oluyor beraberinde bulantıda oluyor,çok acıkıyorum yemek yiyorum yedikten sonra yediğime pişman oluyorum çünkü rahatsız oluyorum midem bulanıyor.birde bu kirpikkarışmasına baktım ben geçen ay baktığımda gayet normallerdi, şimdi bu ay alt kirpiklerim karışık duruyorlar düzeltmeye çalışıyorum düzelmiyorlar,üst kirpiklerim çok yoğun olduğundan onları anlayamadım karışmışlarmı,sürekli sersem gibiyim uykulu gibiyim,pek oturamıyorum hep uzanmak istiyorum, birde rağim ağzı yumuşaklı dediğinede tuvalette dikkat ettim.geçen ay adet olmadan önce çok sertti,şimdi ise yumuşacık,hiç sert değil.bunu sormuştum ben acaba bu sertleşme ne zaman oluyor adet olacağımız günmü diye .bunu bilemiyorum.şimdilik onu gözlmliyorum sertleşmediği için umutluyum. bakalım hakkımızda hayırlısı 3 gün kaldı adetime pazartesi belli olur inşallah herşey.

sende bir gelişme varmı,nasılsın,iyimisin,inşallah iyisindir.

meraba bana yerdim edin lutfen.benim ayin 18 inde adet olmam gerekiyo(ins.olmam).5 gundur karnimin sol tarafina bir sanci giriyo,belim agriyo,gogus uclarim agriyo.gogsumde sislik yok,akintilmda yok.ama rahim agzinda yumusaklik hissediyorum.adetime daha 9 gun var sizce hamile olabilir miyim?

meraba.bende 14 aylik evliyim,evliligimin 4. ayinda hamile kaldim ve 2.5 aylik bebegim kalbi durdu.kurtaj oldum.3 ay korundum.ve 5 aydir korunmuyoruz ama gecen ay adet duzensizliginden dolayi 21 gun dogum kontrol hapi kullandim.ve bu ay adetime 15 gun kala karnimin sol tarafinda sanci ,belimde agri var.gogus uclarim agriyor ama sislik yok ve akintimda yok.rahim agzinda yumusaklik hissediyorum.adetime 9 gun kaldi sizce hamilemiyim

bu belirtileri tipki hamilelik belirtileri gibi insallah hamilesindir canim. bu kiprik karismasi bendede olmustu alt kpriklerim karma karisikti birbirine girmis vaziyette.. ya birde ben bu rahim agzi yumusakligi sertligi ben anlamam ya oyle seylerden ve daha once duymamistim bilemiyorum yani.. ama zaten 3 gun kaldi insalllah hayirlisiyla guzel haberler aliriz.. ilk mujdeyi buraya yaz nede olsa bizimde payimiz olmus olcak bu bebiste INSALLAAAHHHHHH vardir.. bol bol dua et canim ..🙂

Çok sağol canım. şimdi gebelik belirtilerinin tümü adet öncesi belirtilere benzediği için bende adetle alakası olmayan belirtileri kendimde takip etmeye çalışıyorum bu nedenle bende kontrol ediyorum.seninde ağzın kuruyormu bayağıdır dudaklarım kup kuru ıslatıyorum tekrar kuruyor.birde bu sağ tarafımdaki kısa süren bıçak saplaması gibi ağrılarım halen devam ediyor sonrasında bu ağrı sağ belime vuruyor.sanki sağ yumurtalığımda birşey atıyor anlamadım canım. evet hayırlısıyla pazartesi eğer adet olmazsam sabah erkenden kan testi vermeyi düşünüyorum.bakalım oda bir gün sonra veriyorlar yani salı öğrenirsem ilk burdan yazarım inşallah.hepimiz için inşallah hayırlısı olur canım. Tekrar Allah razı olsun Almiram.

Canım inşallah hamilesindir,bende yanı belirtileri yaşıyorum benimde 3 gün kaldı bakalım beklemedeyim bende. ayın 12 sinde bakalım eğer adet olmazsam bende kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum.sende adet gününü bekleyip sonra tahlil yaptır istersen.

Hamile olabilecegini sanmiyorum belirtileri adet onces belirtilere benziyor ama insallah hamilesindir. umudunu kirmak istemezdim.

yumurtalikta pit pit birseylerin atmasida hamilelik belirtisidir selamet seni fazla umutlandirmak istemem ama karin altinda veya kasiklarda kalp gibi piti pit birseylerin atmasida hamilelik olabilir diyorlardi..bende bir forumdaokumustum..

yumurtalikta pit pit birseylerin atmasida hamilelik belirtisidir selamet seni fazla umutlandirmak istemem ama karin altinda veya kasiklarda kalp gibi piti pit birseylerin atmasida hamilelik olabilir diyorlardi..bende bir forumdaokumustum..

aynen anlattığın gibi sanki kalp gibi atıyor.bende diyorumki hamile olsam bile kalbi şimdi atmazki hissedemmki nasıl bir atmadır diyorum bu.tabi rabbim bilir inşallah hakkımda hayırlıdır ve rabbim bunu bu evladı bana nasip eder.amin.Allah razı olsun almiram, bazen heyecanlanıyorum gidip eczaneden test alıp yapsammı diye,zor tutuyorum kendimi. pazartesi ye kadar beklemeye çalışıyorum.hatta bugün sağlık ocağına gidip kan verip tahlil yapmayı düşündüm sonra vazgeçtim.ya olumsuz olursa sonra çok üzülürüm diye.bakalım ya sabır bekleyeceğiz almiram.