Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

aynen anlattığın gibi sanki kalp gibi atıyor.bende diyorumki hamile olsam bile kalbi şimdi atmazki hissedemmki nasıl bir atmadır diyorum bu.tabi rabbim bilir inşallah hakkımda hayırlıdır ve rabbim bunu bu evladı bana nasip eder.amin.Allah razı olsun almiram, bazen heyecanlanıyorum gidip eczaneden test alıp yapsammı diye,zor tutuyorum kendimi. pazartesi ye kadar beklemeye çalışıyorum.hatta bugün sağlık ocağına gidip kan verip tahlil yapmayı düşündüm sonra vazgeçtim.ya olumsuz olursa sonra çok üzülürüm diye.bakalım ya sabır bekleyeceğiz almiram.

🙂 hehehe yok selamet olsa bile kabi 6-7 haftalikken atmaya basliyor bildigim kadariyla ve o kalb atisini sen disaridan hissetmen imkansiz.. ama olmazsada sakin uzulmekendini cok kaptirma zaten denemeye basladikta ilk 1 sene olmazsa dr.a basvurun diyorlar.. bilemiyorum ama simdi bunlari dusemek yok fazla ustune dusme 3 gun dedigin nedir ya hemen geciyor.. heyecanlanma sakin..

🙂 hehehe yok selamet olsa bile kabi 6-7 haftalikken atmaya basliyor bildigim kadariyla ve o kalb atisini sen disaridan hissetmen imkansiz.. ama olmazsada sakin uzulmekendini cok kaptirma zaten denemeye basladikta ilk 1 sene olmazsa dr.a basvurun diyorlar.. bilemiyorum ama simdi bunlari dusemek yok fazla ustune dusme 3 gun dedigin nedir ya hemen geciyor.. heyecanlanma sakin..

biliyorum canım işte bende ne olduğunu çözmeye çalışıyordum sen mesaj yazdın.bakalım hayırlısı canım.inşallah burdan hayırlı ve güzel haberi vermek nasip olur.mübarek bu cuma gününde inşallah bebek isteyen herkese rabbim hayırlı evlatlar nasip eder.

slm kizlar ben ne yapacagim yaa bugunde regl olmadim..dr a gitsem d kontrol hapi verecek istemiyorum da.. regl gelmeyincede sinir stres siskinlik cikiyor cok yemeye basliyorum gerci bi haftadir evde egzersiz yapiyorum ama benim acilen cozumyolu bulmam gerek idrar testi yapsam negatif cikinca uzuluyorum verdigim bosuna para😀
YANI KAN TESTINE CIKMIS NEGATIF NIYE TEST ALIYORSUN GIBI bu yuzden tavsiyeleriniz nedir, bi de ates basiyor beni
:yumurta:

slm kizlar ben ne yapacagim yaa bugunde regl olmadim..dr a gitsem d kontrol hapi verecek istemiyorum da.. regl gelmeyincede sinir stres siskinlik cikiyor cok yemeye basliyorum gerci bi haftadir evde egzersiz yapiyorum ama benim acilen cozumyolu bulmam gerek idrar testi yapsam negatif cikinca uzuluyorum verdigim bosuna para😀
YANI KAN TESTINE CIKMIS NEGATIF NIYE TEST ALIYORSUN GIBI bu yuzden tavsiyeleriniz nedir, bi de ates basiyor beni
:yumurta:

canim bir test daha yap yine negatif cikarsa dr'a gitmen lazim boyle olmaz..

Almiram,bu sabah uyandığımda çamaşırımda kahverengi bir leke gördüm, sabahtan beri takip ediyorum ama başka gelen birşey olmadı. acaba bu aydamı olmadı. üzüldüm ama tabiki hep hayırlısını istediğim için.hakkımda hayırlı değilmiş diyorum. bugün 28.günümdü bende pazartesiyi bekliyordum. bakalım devam edecekmi Almiram.

selamet canim bak bu ustune gorme kanamasi diyorlar halk arasinda yani bebegin rahme yerlesmesi isleminde hafif kahverengimsi yada pembe renli 1 veya 2 damlalik kan gelebilir.. eger cogalirsa ki INSALLAH COGALMAZ insallah adet kanamasidir. eger kan cok gemleyip 1 veya 2 damla olursa yerlesme kanamisidir ki buda hamilelik anlamina gelir kendini takip et... onceden adet oldugunda yogun kanami olurdu yoksa ilk once leke ondan sonra kan mi gelirdi onu bir belirleyelim... kiz benide heyecanlandirdin. ama sankin heyecanlanma sakin ol.. rahat davran

canim bir test daha yap yine negatif cikarsa dr'a gitmen lazim boyle olmaz..

kizlar sabah test yaptim tabi ki negatifdi dun iki yumurtaliklarimda agridi sanirim benim bugunlerde yumurtlama gunum iki hafta sonra felan gelir heralde reglim evlendikten sonra hep duzensizlesti 🙁 regl olayim bu sefer gercekten calismaya basliyacagiz 🙂:pirt::pirt::pirt::oppucuk::oppucuk::oppucuk: hamile kalirsam artik dogumdan sonra direkt adettleri her ay getiren spiral taktiracam

Almiram,bu sabah uyandığımda çamaşırımda kahverengi bir leke gördüm, sabahtan beri takip ediyorum ama başka gelen birşey olmadı. acaba bu aydamı olmadı. üzüldüm ama tabiki hep hayırlısını istediğim için.hakkımda hayırlı değilmiş diyorum. bugün 28.günümdü bende pazartesiyi bekliyordum. bakalım devam edecekmi Almiram.

hayirlisi olsun canim takmamaya calsi aslinda bi sorun yoksa adetlerin duzenliyse yumurtlama gunlerini bilebilirsin kimisi dr a gidiyor ne zaman iliskide bulunalim diye

Geri