Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

selamet canım üst kirpikler çapraz çapraz birbirine karışıyormuş komşum demişti onun hamileyken öle olmuş..

bi bilgi daha var gebe kalındıgında karışık karısık sürekli rüyalar görüyorlarmış..mesala komsum rüyasında altın görmüş annesi kızım sen hamilesın demiş ve gercektende hamile kalmıs ama tabi kişiden kişiye değişebilır bu..kimisi meyve görüyormuş mesela yada gelinlik giydıgını falan görenler olmuş..sonrasında gebe kaldıklarını öğrenmışler.

rüyanda hamile kalırsın ancak bal gibi enfeksiyon var tedavi olmazsan bebegi unut gitsin doktor sinem ersöz

Doktorsan doktorlugunu bil oyle konus sinemmisin nesin.. sen nasil boyle konusabilirsin ruyanda hamile kalirsin falan adam gibi dogru duzgun yaz yazacaksan yorumlarini ne demek bebegi unut s.lak s.lak konusma hadi git isine m.l yaa.. sen bu laflari kendine konus g.zkali

selamet canım üst kirpikler çapraz çapraz birbirine karışıyormuş komşum demişti onun hamileyken öle olmuş..

Allah razı olsun canım.bazı yerlerde alt kirpikler diyor, bazı yerlerdede üst kirpikler diyor. bu nedenle sormuştum.çok teşekkür ederim canım.

peki rahim ve rahim ağzı yumuşaklığıda var belirtiler arasında adet öncesinden kaç gün önce anlaşılıyor bu durum.bunu biliyormusun.bu iki belirti sadece adet öncesi belirtilerden farklı bu nedenle soruyorum canım.tekrar teşekkür ediyorum.

slm kizlar ben daha regl olmadim yaaa cok gerginim gelseydide bi rahatlasaydim sistim resmen🙁 bugun emin olmak icin test alayim bari kanda1.2 cikmisti adet gunu.:dark:dark

hayırlısı canım,inşallah hamilesindir.hakkında hayırlı olan ne ise inşallah öyle olur.

benim sat 20 ocak 21 subatta kan testim negatifti.zaten bir kez birlikte olduk 31 ocak 🙂yani aradan 20 gun gecmis kan testinde cikmamadi yani hamile degilm ee niye gelmiyor regl 🙁 iki haftayi gecti zaten adetlerim 5/6 gun bazen 10 gun gecikiyor simdi iyicene gelmedi🙁 hayirlisi olsun insallah hepimiz icin:beybi:

Allah razı olsun canım.bazı yerlerde alt kirpikler diyor, bazı yerlerdede üst kirpikler diyor. bu nedenle sormuştum.çok teşekkür ederim canım.

peki rahim ve rahim ağzı yumuşaklığıda var belirtiler arasında adet öncesinden kaç gün önce anlaşılıyor bu durum.bunu biliyormusun.bu iki belirti sadece adet öncesi belirtilerden farklı bu nedenle soruyorum canım.tekrar teşekkür ediyorum.

kızlar bu konuda bilgisi olan yokmu?

benim sat 20 ocak 21 subatta kan testim negatifti.zaten bir kez birlikte olduk 31 ocak 🙂yani aradan 20 gun gecmis kan testinde cikmamadi yani hamile degilm ee niye gelmiyor regl 🙁 iki haftayi gecti zaten adetlerim 5/6 gun bazen 10 gun gecikiyor simdi iyicene gelmedi🙁 hayirlisi olsun insallah hepimiz icin:beybi:

sENİN İÇİN HAKKINDA HAYIRLI OLAN NE İSE İNŞALLAH ÖYLE OLUR CANIM.

Gebelik

CANIM yaa adetime bir gün var ama aynı belirtiler bende de var hamişmiyim acaba
sabahat

Geri