Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Arkadaşlar merhaba,

Ben de aranıza yeni katıldım. 1,5 senedir evliyiz. Artık bebek istiyoruz. Bu ay kendimde hiç olmayan değişiklikler gözlemliyorum. Ama emin olamıyorum. Adetime 4 gün var. Ama ben 3-4 günden beri kasık ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum. Sürekli gebelik belirtilerini okuyorum ancak bir çoğu bende yok. Örneğin akıntım fazlalaşmadı. Sadece 3 gün önce sabah mutfakta çok midem bulandı. Banyoda buldum kendimi. Bazen gün içinde bulanıyor ama çok fazla değil. Psikolojik olmasından da korkuyorum. Bunun dışında bir belirti hissetmiyorum. Yerleşme kanaması gibi bir şey de olmadı daha. Herkeste olmayabiliyormuş sanırım. Ümitlenmekte istemiyorum. Sizde bende kasık ve bel ağrıları gebeliğe işaret mi?

Arkadaşlar merhaba,

Ben de aranıza yeni katıldım. 1,5 senedir evliyiz. Artık bebek istiyoruz. Bu ay kendimde hiç olmayan değişiklikler gözlemliyorum. Ama emin olamıyorum. Adetime 4 gün var. Ama ben 3-4 günden beri kasık ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum. Sürekli gebelik belirtilerini okuyorum ancak bir çoğu bende yok. Örneğin akıntım fazlalaşmadı. Sadece 3 gün önce sabah mutfakta çok midem bulandı. Banyoda buldum kendimi. Bazen gün içinde bulanıyor ama çok fazla değil. Psikolojik olmasından da korkuyorum. Bunun dışında bir belirti hissetmiyorum. Yerleşme kanaması gibi bir şey de olmadı daha. Herkeste olmayabiliyormuş sanırım. Ümitlenmekte istemiyorum. Sizde bende kasık ve bel ağrıları gebeliğe işaret mi?

öncelikle hoşgeldin canım, herkesein belirtileri farklı olabilir canım.yani herkeste yerleşme kanaması olcak ya da bulantı olacak değil..inşallah hamilesinidir.Adetine 3-4 gün kalmış eğer çok merak ediyosan kan tahlili yaptırabilirsin 1-2 gün içinde.ama bence adet tarihinin geçmesini bekle canım.

öncelikle hoşgeldin canım, herkesein belirtileri farklı olabilir canım.yani herkeste yerleşme kanaması olcak ya da bulantı olacak değil..inşallah hamilesinidir.Adetine 3-4 gün kalmış eğer çok merak ediyosan kan tahlili yaptırabilirsin 1-2 gün içinde.ama bence adet tarihinin geçmesini bekle canım.

Çok teşekkürler essenn. Belirtilerden birini yazmayı unuttum. Ağzımda iki gündür kötü bir tat var. Metalik bir tat. Hani ilaç içersiniz de olur ya işte öyle..
Moral bozukluğu yapmasın diye Kan testi yaptırmak istemiyorum. En güzeli ilk önce kendim yalnızken öğrenmem. Ben en iyisi 4 gün bekleyeyim. Ve test yapayım. Sonuçları buradan aktarırım..

Arkadaşlar merhaba,

benımde adete 4 gün var 2 gündür kasık altları cok gerıldı hafıf bi şişlik olustu sağ tarafımda vee ara ara hafıf batmalar ve sankı damar atası gibi pıt pıt birseyler atıyordu hayırlısı artık umarım bişiler vardır bide bende cok uyku halı var az kaldı bende cok sabırsızlanıyorum bakmak için teste ama artık bikaçgün daha beklemekte fayda var sanırım negatıf görmek baya insanı üzüuyor allah hepımıze versın inş

cicci canım bu kasıklarda batma yumurtlama oldugunda yada adet yaklastıgında olabilecek belirtiler..psikolojıkte kendini etkılersen bu belirtileri yaşayabiliyorsun kendimden bilıom ben çünkü mide bulantısı oluodu kasıklarda batma belim agrıodu..yani nebilim bir gebe de olabilecek her belirtiyi yaşadım resmen adetim bile gecikti kafaya cok taktım hamıleyım galıba die ve ben 2 ay olcak hala daha adet olmadım.doktor stresten gecıkmıs dedi bana cok taktım kafaya çünkü baktıkkı ne bebek var ne bişi..anlıcan her ay hüsran yaşadım böle ben 3 senedir bebek istıom hepte bu belirtileri yasıom..ama umarım sen hüsran yaşamassın bence adet gününü bekle derim az kalmıs zaten sonrada adet olmassan evde bi test yap yada saglık ocagında kandan test yaptır kesın sonuç verır.hayırlı haberlerini beklıoz..

cicci canım bu kasıklarda batma yumurtlama oldugunda yada adet yaklastıgında olabilecek belirtiler..psikolojıkte kendini etkılersen bu belirtileri yaşayabiliyorsun kendimden bilıom ben çünkü mide bulantısı oluodu kasıklarda batma belim agrıodu..yani nebilim bir gebe de olabilecek her belirtiyi yaşadım resmen adetim bile gecikti kafaya cok taktım hamıleyım galıba die ve ben 2 ay olcak hala daha adet olmadım.doktor stresten gecıkmıs dedi bana cok taktım kafaya çünkü baktıkkı ne bebek var ne bişi..anlıcan her ay hüsran yaşadım böle ben 3 senedir bebek istıom hepte bu belirtileri yasıom..ama umarım sen hüsran yaşamassın bence adet gününü bekle derim az kalmıs zaten sonrada adet olmassan evde bi test yap yada saglık ocagında kandan test yaptır kesın sonuç verır.hayırlı haberlerini beklıoz..

Aslında benim adet gününe kadar hiç sancı ve belde ağrı olmazdı şimdi 1 hafta öncesinden başladı. bir de ağızda tat değişiklği olunca biraz umutlandım açıkçası. Bakalım beklemeye karar verdim..Sonuçları yazıcam. Teşekkürler canım..

buradayiz ayse ama iste hamilelik falan olmayinca en azindan hamilemiyim degilmiyim diye heyecanlamiyoruz bile yazacak bir seyimiz yokki 🙁 ne yapalim canim ya 🙁
adet günlerimizi beraber bekleyelim heyecanla bitane warmış ne güzel allah 2. de werir inşş strest yapma canm olu çünkü inş bende duyduğuma göre ilk 15 erkek son 15 kız diye ama hayırlsı olsn adete 2 hafta war benm de bakalım inş bu sefe r tutar benm de inş🙂 seninde

almirecim sende haklısında bırak ta allahın taktir ettiği olsun canım...senin için hangisi hayırlısı ise o olsun..eli ayağı düzgün olsun saglıklı olsun ve yeterki evladın olsun...böle şeyleri düşünme boşver..bende televizyonda farklı bişi duymustum hoca diyodu ne kadar dogru ne kadar yanlıs bilmıomda eşinle birlikte olurken normalde yatagın neresınde yatıyorsun...? işte mesala bi oğlun olmus senin ozaman ogluna hamıle kaldıgında yatagın neresinde sagındamı yatıodun kız olsun istıosun solunda yatmak gibi bişi sölemişti...saçma geldi bana gerçide...

Merhaba hatice canim dogrudur o zaman cunki ben ilk ogluma hamile kaldigimda yatagin sag tarafinda yatiyordum ve iliskiden sonra sag tarafima donup yatmistim butun gece boyunca ama bilmiyordum tabi oyle yapinca bebegin erkek olacagini ama bir kac gundur arastiriyorum dogruymus bak senin izlediginde dogru o zaman ...

Ama simdi yatagin sol tarafinda yatiyorum cunki oglum artik besigine sigmiyor bizde bizim yatagin solunda yer vardi oraya bir kucuk yatak koyduk simdi oglum orada yattigi icin bende mecbur yaninda yatiyorum oda bizim yatagin soluna geliyor bende genelede hep ogluma donup yatarim oda sol oluyo tabi yani kiz olabilir... 🙂 ama bu ay gecti cunki yumurtlama gununden 2 veya 3 gun once yapmam gerekiyordu kiz icin ( oyle diyorlar ) ama en onemliside tabiki saglikli sihhatli dogmasi hayirli evlat olmasi kiz olsun erkek olsun farketmez ama icime bir his doguyo sanki kiz olacak gibi ama bakalim hayirlisi daha hamilelik yok birsey yok ortada ehehehe 🙂 oyle bi his var
insallah sende bu duygulari yasarsin arkadasim dua ediyorum senin icin..

Geri