Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Merhaba Ayse&Ramo benim yasim 22 haziranda 23 olcam ben 4,5 yillik evliiym.. ve oglum cok sakin bi cocuk yani yaramazliklari falan o kadar yok ve cocuklari falanda cok seviyor yanliz kalmayi hic istemiyor kuzenleri var bir araya geldikleri zaman cok mutlu oluyor onlar gidince basliyor kendini yerlere atmaya cocuk istiyor oglum ama iste bilemiyorum ben kendimi psikolojik yonden hazir hisssediyorum ama evdeki hesap carsiya uymuyor misali durumlar var iste..
yaşın bence küçük canm ama sen bilirsin olur yine çünkü onun için sen bilirsin ortamın olmadığını söylemiştin onun için

arkadaslar tesekkur ederim desteginiz icin.. sanirim isi zamana birakacagim dusundukce sikinti ve stresten baska bir sey olmuyor.. bende pek ustune dusmeyecegim yok ikinci cocuk yok ev falan ne yapiyim olmayinca olmuyor.. zamana biraktim neler olacak bana neleri gosterecek bakalim... Sizlerede caninizi fazla sikmayin kizlar ozellikle hatice sana soyluyorum oluruna birak canim tedavini ol elbet bir sende bebek kokusunu icine cekeceksin... eger bir degisiklik olursa bizleri habersiz birakma...
ayrica bir gelisme olursa kizlar bebek filan gibi size haber veririm... hepinize iyi gunler dilegiyle..

teşekkür ederim almirecim ...ben şimdi adet olmayı beklıom doktor ilaç verdi temizlendikten sonra gitcem smear testi alcak benden sanırım rahim ağzında yara gibi bişi varmış artık yakacak mı bilmıom bebek tedavisini rahim normale dönünce başlıcak..bu yara ihmale gelmes dedi ilerde kansere çevirebilir dedi allah korusun...zaten o yara engel oluomus cocugum olmasına spermi öldüruyormuş.bakalım nolcak...

bunların hepsinii yaşıyorummm.)2.bu.. 4 haftalık ama hiç bişi hissetmiom duygusal olarak .( isteyer olduu eşim ve ben istiyordukk 6aydır .. bu ay akışına bırakmıştık kiiiiiii,oldu testii geçtim.) geçikme karında şişlik sık sık idrar mide bulantılaarı erknden uykum geliodu ki ben 1 lerde uyurdum...şuanda direnişteyim)ne bilim ilk hamileliğimde o kadar ki mutluydumm ki kızım 23 nisanda 8 yaşına gircek çok ara verdiimm rahata çok alıştım zor geleecek belkii die düşünüom bebek çokkk güzellllllllllllllllllllll ama 6 aylıkkken.D

bunların hepsinii yaşıyorummm.)2.bu.. 4 haftalık ama hiç bişi hissetmiom duygusal olarak .( isteyer olduu eşim ve ben istiyordukk 6aydır .. bu ay akışına bırakmıştık kiiiiiii,oldu testii geçtim.) geçikme karında şişlik sık sık idrar mide bulantılaarı erknden uykum geliodu ki ben 1 lerde uyurdum...şuanda direnişteyim)ne bilim ilk hamileliğimde o kadar ki mutluydumm ki kızım 23 nisanda 8 yaşına gircek çok ara verdiimm rahata çok alıştım zor geleecek belkii die düşünüom bebek çokkk güzellllllllllllllllllllll ama 6 aylıkkken.D

ne guzel ikinci kez anne oluyosun ayni duyguyu ayni heyecanlari yasamak cok guzeldir eminim.. bende cok istiyorum 2. ci cocugumu ama esim pek istemiyor gibi.. ben de pek fazla ara vermek istemiyorum ama bakalim ne olacak..

buradayiz ayse ama iste hamilelik falan olmayinca en azindan hamilemiyim degilmiyim diye heyecanlamiyoruz bile yazacak bir seyimiz yokki 🙁 ne yapalim canim ya 🙁

Kizlar bugun yumurtlama gunum bugun son sansim bebek icin ama esim istemiyor zamana birakalim istiyor bende uzuluyorum... Birde yumurtlama gunu iliskiye girilirse erkek olurmus.. ben ilkinde oyle yaptim oglan oldu. ama eger yumurtlama gununden 2 veya 3 gun once iliskiye girilirse kiz olurmus bende kiz istiyorum zaten 1 oglum var birde kizim olsun istiyorum Allahtan tabi ne verirse o ama kiz bebek elbiselerine falan o kadar ozeniyorum ki cok istiyorum 1 kizim olsun 🙁 ama... siz hic arastirdiniz mi boyle seyleri anlatin kizlar..

almirecim sende haklısında bırak ta allahın taktir ettiği olsun canım...senin için hangisi hayırlısı ise o olsun..eli ayağı düzgün olsun saglıklı olsun ve yeterki evladın olsun...böle şeyleri düşünme boşver..bende televizyonda farklı bişi duymustum hoca diyodu ne kadar dogru ne kadar yanlıs bilmıomda eşinle birlikte olurken normalde yatagın neresınde yatıyorsun...? işte mesala bi oğlun olmus senin ozaman ogluna hamıle kaldıgında yatagın neresinde sagındamı yatıodun kız olsun istıosun solunda yatmak gibi bişi sölemişti...saçma geldi bana gerçide...

Geri