Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

mrb kızlar regl günüme üç gün var ama gögüslerimde şişlik ve kararma var çok wc ye gidiyorum 1 haftadır kasıklarımda ara ara ağrı var acaba hamilamiyim...

hatice nasilsin canim ne oldu vaarmi bi gelisme bi haber merak ettim seni yaa insallah hamissindir..

almire canım şuan bi değişiklik yok yarın sanırım hastaneye gitcem tedaviye baslamayı düşünüyorum.bakalım doktor bi baksında ona göre bi yol alırız.belkıde bi sürpriz olur olurya gerek kalmaz tedaviye...🙂hayırlsıı bakalım..

merhaba
daha öncede gebelikten şüphelendiğimi yazmıştım buradaki deneyimli anneler ve anne adayları adet günümün geçiklmesini tavsiye etmişlerdi
ve bende bekledim günüm 10 günden fazla geçti artık test yaptıracaktım ki o gün uyandığımda regl olduğumu gördüm gerçekten o kadar hayal kırıklığına uğradım ki çünkü kendimi hazırlamaya başlamıştım
bütün hamilelek belirtilerini yaşıyordum
uyku karınca karıncalanmalar hiç yokken birden fazlaca akıntılar gögüslerde hassasiyet hatta hafif bulantı
yani öyle herşeyi çok takıntı eden bri değilim zaten yoğun çalıştığım için de zihnimi hep ferah tutmaya çalıştım
ama bugün tam manasıyla yıkıldım
sizce bana kim ne önerebilir

Hatice insallah bu guzel haberi alirsin ve tedaviye falan gerek kalmaz insallah hamissindir canim.. merakla bekliyorum haberini bizi habersiz birakma.. 🙂

Gunes uzulme canim hersey olacagina varir belkide boylesi hayirlisiydi boyle oldu.. sen psikolojik olarak kafana taktikca hamilelik olma olasiligin duser.. onun icin kafaya takmayacaksin bak ben ilk defa denedim hadi bi deneyelim olursa olur olmazsa olmaz ne yapalim yani ve bende o donemlerde burada okula gidiyordum dil okuluna full time yani okuldasurekli zaman gecirmekten arkadaslarla falan zaman gecirmekten hic aklima bile gelmedi kendimi hic dinlemedim bile belirtiler falan filan.. ama ben adet olacagim zamana yakin hep adet belkirtileri yasardim ama o gun hic bir belirti yoktu ne kasik agrisi ne karin ne bacak ne bel ne mide bulantisi hic birsey hissetmedim.. sadece adet gunume yakin cok hafif bir bas donmesi hissettim sabah kalktigimda o kadar sonra adetimin gecmesini beklemeden test yaptim burada erken yapilan testler vardi adetime 3-4 gun vardi yaptik esimle beraber ve sonuc pozitif ti ve 1.5 haftayaca bulantilarim falan baslamisti.. yani hic kafaya takmadim bile olursa olur olmazsa olmaz ne yapalim yani dunyanin sonu degilya dedik.. tuttu yani kendini fazla dinlemeyeceksin.. buradaki yazilarada fazla takilma sadece yumurtlama gununde ve yumurtlama gunujnden 2 gun once birlesme olursa olasilik cok yuksek oluyor.. ben oyle denedim canim... uzulme bir dahaki sefere insallah.. 🙂

teşekkürler almirecim
gerçekten çok erken yaşta hamile kalmışsın maşallah
yani ben de çok yoğunum kafama bir şey takmadım hatta üzülmeyeyim diye günüm geçtiği halde test yaptırmadım hemen
ama işte aradan artık 11 12 gün falan geçmişti adet belirtilerimde kaybolmuştu nerdeyse sonra birden olunca
aklıma bindir türlü şey geliyr
acaba düşük mü acaba bende mi bir sorun var diye
çünkü uzun yıllardır her ayın ilk haftası mutlaka hastalanırdım belki 1 2 gün geçikirdi
bu kez ilk defa ayın 18 ine uzadı hiç böyle birşey olmamıştı bunun başka açıklaması yoktur herhalde bebektir demiştik

ya kislar aranizda iyi fal bakan birileri varmi ya uffff canim cok siikiliyor bu aralar biraz mucizelere ihtiyacim var... ikinciyi yapmak istiyorum ama durumumuz musait degil arada2 veya 3 yasida gecsin istemiyorum ne yapacagim ya 🙁 dusun dusun bunaldim fal bakan varsa okusun biraz yaa 🙁 iyi seyler duymaya ihtiyacim var... bu arada gunescim uzulme hersey olacagina varir.. olmazsa bi dr.a gorunursun.. toparlan biraz seniin yasin kac ti? sormasi ayip 😛

Geri