bebek1 canım şartlamıyorum aksine olmasa şu durumda daha iyi olacak eşim için, adet oluyorum eskisi kadar normal değil 2 gün sarı sıvı geldi sonraki 2 gün kahverengi leke şuan koyu kahve geliyor tuhaf olan ben adet olurdum gögüslerim ve göbeğimde hiç şişlik kalmazdı adet olurken hiç ağrı çekmem normalde gögsüm bugün daha çok şişti sirekli karıncalanma var, dün baş dönmesinden duramadım normalde rahatsılığım var eşim korktu doktor ona baglı bir durum yok dedi mide yanması falan varmı dedi hiç geçmiyorki karnımın üst bölgesi şiş gergin, vucuduma öyle yabancıyım ki sürekli ağlıyorum alışamıyorum iş yerinde beynim durmuş gibi halsizim yere kıvrılsam uyicam oysa ben yerimde hiç duramam yemek bile yiyemiyorum tansiyonum sürekli düşüyor. annem kardeşimi düşürdüğünde hamile bile olduğunu anlamamış, çok gariptir ki 3 kızında da aynı durum var bende olsun istemiyorum. çok tuhaf 7 gündür sanki kendim gibi değilim. artık parfüm kokusuna bile dayanamaz hale geldim. yemeklerin resmini bile görsem burnuma kokuyor sanki yanmış çürümüş gibi aldırmayıda istemiyorum bebeğimi umarım hazırlıksız yakalamaz bizi. sence adet bitsin öylemi test yapayım bebek1