Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

damla canım aldım sonucumu 3.0 çıktı doktor şüpheli dedi olabilirde olmayabilirde dedi.oyüzden haftaya bir daha kan testi yapalım dedi..off off hep belirsizlik nedir bu yaşadıklarımyaa..ben sevinemedim senin gibi...yine hüsran canımya sanırım bende bişi yok kendi endimi ümitlendirmişim.
başka bahara kaldı umutlar yine..

bur-aycım veremedim size hayırlı haber...baska baharlara kaldı sanırım..3.0 diyor doktor şüpheli diyorda artık hiç umudum kalmadı...:küstüm:

cnm benim üzülme neolur bi kaçgün sonra tekrar yaptır bakalım süpeli dediyse doktor öyledir herşeyin hayırlısını versin Allah isyan etme sakın biraz daha sabır et sadece.. herzaman denemeye devam...

teşekkür ederim arkadaşlar ilginize..isyan etmiyorum sadce üzüldüm biraz. Allah herşeyin en iyisini bilir o ne takdir ederse o olur.Rabbim ol derse olur ve bende anne olurum.demekki zamanı diil.Allah ne zaman vereceğini bilir..hala adet olmadım belkıde psikolojık etkıledım bugüne kadar kendimi..1 ay olcak nerden baksan ben daha adet olmadım ve adet belirtiside yok bende her zaman olurdu..bakalım hayırlsıı olmazsa doktora gidip çözümüne bakacaz..

merhaba melekler aranıza yeni katıldım .. 6 aylık evliyim allerjilerimden dolayı hap yada sprial kullanamıyorum.eşim geri çekme yöntemi kullanıyor. adetim 2 gün geçti..gögüslerim ve kasıklarım ağrıyor. canım kebap istiyor(hiç sevmem aslında ) 🙂 vee çok uykum var sizce psikolojikmi yoksa hamile olabilirmiyim ?

adetin gecikmiş oz06 bence bi test yap sonucunu öğrenebilirsin...ya evde yapılan testlerden yada kan testi yaptırarak hastane yada saglık ocagından dogru sonucu öğrenebilirsin..eğer daha önce böle bi gecikmen olmuyorsa şuan belkıde gebesindir.hayırlsı olsun inş.bi çok kadın psikolojıkte yasayabilıo belirti ama istersen en dogru yöntem gebelik testi yapman olacaktır ona göre hareket edersin..

öncelikle cevap yazdığın için tşk ederim..ALLAH isteyen herkese nasip etsin ama ben kendimi daha anne olmaya hazır hissetmiyorum ..bugünde olmadı ...hayırlısı tabiki de .ne diyelim