Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

damla eğer hamileysem hem yeni yıl hemde doğum günü hediyem olcak inş.bu ay benim doğum günüm.inş.öledir yaa yarın belli olcak hersey kısmet bakalım..bu kadar bekledım çünkü her ay hüsran yaşadım.umutlanmak istemedim nasıl olsa adet olcam bişi yok dedim bu kadar gecikti adet işte.bakalım bişi varmı..ya bi belırtım de kalmadı işin ilgınci kasıklarda batma oluodu ateş basıodu falan bişi yok şimdi bende sadce belim agrıo.galıba diilimyaa ben stresten mi gecikti ne?off off yaa:cry::cry:
içini bozma bence çokta umutlan demiorum ama en azından belirtiler bu yönde ben busefer olacagını düşüyorum yarın haberini bekliycem 🙂 bende yarın ögrenicem umarım ikimizde mutlu olacağımız haberler alırız cnm 🙂

ben bu sabah kan testini verdim sonuç yarın sabah çıkarmış yarına kadar beklıcem ben bakalım ne olcak sonuç gerçi bi ümidimde yokta hayırlısı olsun diyorum...damla sen verdınmı sonuç ne?

Kızlar merhaba,
Uzun zamandır sitenizi takip ediyorum ama üye olmak yeni nasip oldu.Bende bebek istiyorum bu ay ilk denememizdi,beklenen adet tarihim 8 ocak ama şimdiden çok merak ediyorum.Göğüs uçlarımda aşırı sızlama var dokunamıyorum,karnımda şiş gibi ve çok sık tuvalete çıkıyorum.Sizce bu belirtiler hamilelik belirtisi mi? Şu anda emin olmanın bir yolu var mı?Çok merak ediyorum lütfen bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum

lillyummm belirtilerin gebelik belirtisine benzıor ama aynı belirtiler adet dönemi yaklaşıncada olabiliyor..oyüzden biraz daha bekle eğer günün gecerse bir test yaparsın sonucunu ögrene bilirsin.bazen insan psikolojıkte yaşayabiliyor bu belirtileri kafaya cok takınca yada oda düşüncede olunca..kesin sonuç için adet gününü beklemen gerekir.yada istersen kandan gebelik testi yaptırabilirsin merakın gider hem idrardan şuan çıkmaz evde gebelik testi yap derdimde idrarda hemen belli olmuo.ama kanda bebek varsa günün gelmese bile kesin çıkıo..hayırlsıı olsun inş.yakınlarında saglık ocagı varsa hemen git dene en azından..ona göre hareket edersin.

ben bu sabah kan testini verdim sonuç yarın sabah çıkarmış yarına kadar beklıcem ben bakalım ne olcak sonuç gerçi bi ümidimde yokta hayırlısı olsun diyorum...damla sen verdınmı sonuç ne?
ewet cnm bende kan testini verdim sabah akşam üstü 5.30 da almaya gidicem çok heycanlıyım bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı. haber vericem ewe geldiğim gibi test sonucunu 😉

Kızlar merhaba,
Uzun zamandır sitenizi takip ediyorum ama üye olmak yeni nasip oldu.Bende bebek istiyorum bu ay ilk denememizdi,beklenen adet tarihim 8 ocak ama şimdiden çok merak ediyorum.Göğüs uçlarımda aşırı sızlama var dokunamıyorum,karnımda şiş gibi ve çok sık tuvalete çıkıyorum.Sizce bu belirtiler hamilelik belirtisi mi? Şu anda emin olmanın bir yolu var mı?Çok merak ediyorum lütfen bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum
bence acele etme cnm birkaç gün daha bekle beklemek cok zor ama biraz daha geçsin derim ben belirtiler olumlu yönde ama piskolojik olarakta öyle hissedio olabilirsin umarım hamilesindr 🙂

lillyummm belirtilerin gebelik belirtisine benzıor ama aynı belirtiler adet dönemi yaklaşıncada olabiliyor..oyüzden biraz daha bekle eğer günün gecerse bir test yaparsın sonucunu ögrene bilirsin.bazen insan psikolojıkte yaşayabiliyor bu belirtileri kafaya cok takınca yada oda düşüncede olunca..kesin sonuç için adet gününü beklemen gerekir.yada istersen kandan gebelik testi yaptırabilirsin merakın gider hem idrardan şuan çıkmaz evde gebelik testi yap derdimde idrarda hemen belli olmuo.ama kanda bebek varsa günün gelmese bile kesin çıkıo..hayırlsıı olsun inş.yakınlarında saglık ocagı varsa hemen git dene en azından..ona göre hareket edersin.
Merhaba,
Daha önce regl dönemimde bu tarz belirtiler yaşamadım hiç.Dediğin gibi psikolojik de olabilir.En iyisi beklemek bu durumda sanırım,günüm geçtikten sonra test yapmak yada kan testi yaptırmak.Yorumun içinde teşekkür ederim.

bence acele etme cnm birkaç gün daha bekle beklemek cok zor ama biraz daha geçsin derim ben belirtiler olumlu yönde ama piskolojik olarakta öyle hissedio olabilirsin umarım hamilesindr 🙂
Damla merhaba,
Haklısın ama hayatımda ilk kez 1 ay bana geçmedi gün sayıyorum ve zaman geçmek bilmiyor,saatleri günleri sayıyorum.Umarım psikolojik değildir.

ewet cnm böyle durumlarda vakit geçmek bilmiyor benimde sonuçumu almaya son 3 saatim ama geçmiyor ak kara hersey belli olacak hatta yatıp uyumak istiorum suanda zaman geçsin die🙂 umutlarımız boşa çıkmaz inşallah..

Geri