Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

ewet cnm böyle durumlarda vakit geçmek bilmiyor benimde sonuçumu almaya son 3 saatim ama geçmiyor ak kara hersey belli olacak hatta yatıp uyumak istiorum suanda zaman geçsin die🙂 umutlarımız boşa çıkmaz inşallah..
3 saat mi çok az kalmış yaaa.Canım inşallah hamilesindir.Sonucunu alınca yaz mutlaka olur mu?Şimdi bende merak ettim

damla nerdesin cevap yokmu hadi meraktan çatlıcasya..olumlumu olumsuzmu sonuç:slm:

ayyy cok sevindim damlacımyaa cok mutlu oldummm.hayırlı olsun inş..darısı bize diyelım bakalım benim ne olcak sonuç...bende senın gibi sevinmek istiyorumm yaa benimdee olsun...korkuomyaaa yarın sonucu almaya gidesim bile yok cıkmıcak işte yine bende off🙁 damlacım şuan belirtilerin neler bahsedermisin bize...neler yaşadın..bi umut varmıydı içinde sonucu alınca ne hissettin..?

ayyy cok sevindim damlacımyaa cok mutlu oldummm.hayırlı olsun inş..darısı bize diyelım bakalım benim ne olcak sonuç...bende senın gibi sevinmek istiyorumm yaa benimdee olsun...korkuomyaaa yarın sonucu almaya gidesim bile yok cıkmıcak işte yine bende off🙁 damlacım şuan belirtilerin neler bahsedermisin bize...neler yaşadın..bi umut varmıydı içinde sonucu alınca ne hissettin..?
akşam üstü regli olucam sandım saati beklerken inan dokuz doğurdum uyudum uyandım falan vakit geçsin die çok fazla heycanlıydım zaman yaklaştıkça negatif çıkabilir diye düşünmeye başladım hayal kırıklığı olmasın die 🙂 arabada giderken eşim bikaç soru sordu cvp bile vermedim heycandan konusamıyordum bile yoldayken test sonucu için aradılar 3.5 yada 4 haftalık hamilesiniz die 295.1 değerlerim oraya gidip sonuçumuda aldım ve 10 dk eşim ve ben hiç konuşmadık şaşkınlıktan şimdi tadını çıkartıyoruz ama belirtilre gelince hala kasıklarımda ağrı devam edio zaman zaman kesilip kesilip geri gelio belimde hafif bir sızlama var gögüslerim 2 güne kadar sinyal vermiodu şimdi şiş ve açıyorlar kusmalarada devam ediyorum cnm.. Allah seninde yüzünü güldürsün yarın haberini bende bekliycem

hadi bebek1 sıra sende seninde hayırlı haberlerini alırız umarım

Geri