Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Arkadaslar tedavi görüyorum ve bugün adet gunüm sabah pembe kan geldi sonra birşeyi yok çok korkuyorum adet olcam diye belim bacaklarım kasıklarım çok ağrıyor ne yapicam her ay beklemekten bıktım artık bebiş gelsin istiyorum hamile miyim ki?

dayanamadım ve bi idrar testi aldım. biraz öncede yaptım çift çizgi ama bi tanesi beli belirsiz çıktı yeri belli ama daha da heycanlandım şimdi ne demek bu sizce....
benim ilk hamileliğimde ikinci çizgi silik çıkmıştı üç gün daha bekledim kanda pozitif çıktı canım inşallah hamilesindir hadi şimdiden gözün aydın

damla ikinci silikse gebelik olabilir çoğu kişi o şekılde gebe kalmıs..benimde adetim şuan 22 gün gecikti henüz gelmedi..bende adetim 1 hafta gecıktıgınde test yapmıstım evde ikinci silikti.ama bişi varmı bilmıom henüz.kan testi yapmam gerekıo.bende pazartesi kan testi yapcam bakalım ne cıkcak en azından beklemek ten kurtulurum varsada yoksada..böle yoksa psikolojim hepten bozulcak beklemek cok zor yaa..kan testide yaptırmadım umutlanmak istemedim adet olurum nasıl olsa diye ama olmadım baksana 22 gün oldu nerdeyse ikinci adet günüm geldi bende tık yok..pazartesi gelsınde ögrenes herseyı psikolojıkmı gecıktı acaba yoksa bişiler varmı bende bakalım..seninde haberını beklıom burdan tamam..

canım senin adetin çok geçmiş adet düzensizliğin falan mı var bu zamana kadar iyi sabretmişsin test yapmamışsın

yok bur-ay adetlerimi düzenli oluyordum ben.. çok önceden düzensizliğim vardı ama ben 1.5 senedir falan cok düzenli adet oluyorum günü gününe işte ilk kez bu ay böle oldu sebebini bilmıorum 22 gün gecikti..adetim..bakalım hersey pazartesi bellı olcak kan testinde.en azından varsada yoksada içim rahat eder kafaya takmam artık.ben sadce evde test yaptım oda ikinci çubuk silik cıkmıstı..ümitlenmemek içinde doktora gitmedim kan testi için az daha bekleyeyim dedim.sonuçta bende artık her ay hüsran yasamaktan bıktım korkuom..

pazartesi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah yeni yıl hediyesi olur senin için yeni yılda Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

canım senin çok geçikmiş nasıl dayandın 22 gün inan ben dayanamazdım bence sen kesin hamilesin okadar geçikme normal değil yeni yıl hediyesi olsun bu sana inşallah🙂 bende yarın öğrenicem bakalım.

damla eğer hamileysem hem yeni yıl hemde doğum günü hediyem olcak inş.bu ay benim doğum günüm.inş.öledir yaa yarın belli olcak hersey kısmet bakalım..bu kadar bekledım çünkü her ay hüsran yaşadım.umutlanmak istemedim nasıl olsa adet olcam bişi yok dedim bu kadar gecikti adet işte.bakalım bişi varmı..ya bi belırtım de kalmadı işin ilgınci kasıklarda batma oluodu ateş basıodu falan bişi yok şimdi bende sadce belim agrıo.galıba diilimyaa ben stresten mi gecikti ne?off off yaa