merhaba feymuh.. bende benzer belirtiler yaşıyorum günüm geçti hala adet olmadım ve içimden bir his olmayacağımı söylüyor 😉) Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
mesajında ilgimi çeken şu oldu dah önce kimseden okumadığım bişi.bende de çok isteksizlik war. normalde özelliklede adete yakın böyle olmazdı ama 😉)
hayırlısı olsun canım.. bende yumurtlama günümden beridir öylebelirtiler yaşıyorumki geçen gün dayanamadım daha günüm gelmeden test yaptım şu fortelmidir nedir ondan negatif çıktı. bakalım olmazsam yine yapıcam. adet olacak gibi sancılarım war ama normalde adet olmadan sancım olmaz içimden bi his meleğin orda diyor ama çokta kendimi kaptırmak istemiyorum. sende takma kafana..
bu arada günün gelmeden yapabileceğin fortel diye bir test war beklenen adet gününden bir hafta öncesinde, şüpheli ilişkiden bir haftasonra bile sonuç verir mişşş.
25 tlye aldım ben yaptım negatif çıktı. sonra araştırdım forumlardan fortelde negatif çıktığı halde hamilee olduğunu öğrenen bir sürü kişinin yorumunu okudum.
bence en iyisi adet gününü beklemek ve birazda geçmesini.. biliyorum beklemekzor bende aynı durumdayım ama sabretmekten başka seçenek yok..