sen-lin cin bu benim ilk hamileliğim 1,5 yıldır istiyorduk hayırlısı ve bu süre zarfında tedavi görüyorduk 3 aydır bırakmıştık tedaviyi ben dişlerimle ilgili sürekli doktora gidiyordum o arada bebek olayını kafamdan atmıştım bu zamanda olmuş kesinlikle kafanızdan bebek düşüncesini çıkartın oluruna bırakın rabbim nasip ettiyse zaten oluyor çok şükür hamilelik belirtileri adet belirtileriyle birebir ben hep psikolojik hamilelik geçiriyordum çünkü hamilelik belirtilerinin hepsini yaşıyordum ama ne zamanki kafamdan attım o zaman o belirtileri yaşamadım ve bugün test de çift çizgiyi gördüm eşim mutluluktan uçuyor Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah.....
mrb evcara öncelikle hayırlı olsun umarım allahım bizede nasip ederi benimde adetim gecikti 5 inde olmam lazımdı gerçi benim adetlerim düzensiz ama yaklaşık 10-15 gündür adet sancısı gibi ağrılar çekiyorum ama bi türlü olmuyo.adetten 7 gün sonra tahlil yaptım negatifti.pek te umutlanmak istemiyorum psikolojiktir falan diyorum ama.çocuk istiyorum çünkü artık.hamilelik belirtileri gibi belirtiler de var ama....