slm zyne,
bu vajinal akıntı olayı gerçekten doğru çünkü ilk hapı bıraktığımda internetten yumurtlama günümü hesaplatmıştım ve o günlerde gerçekten akıntı bu kıvama geldi,bence en garantisi son 3 adet tarihini yazıp yumurtlama gününü bulman ve aynı zamanda akıntıyı takip etmen çünkü adet günün değişirse otomatik olarak yumurtlama günnde değişiyor,adet olduğun günden 14 gün öncesi yumurtlama gerçekleşiyor.Ben en son hesapladığımda 2-7 şubat arası hamile kalma şansımın en yüksek olduğu günlerdi ve ben ayın 6'sında ve 9'unda ilişkiye girdim,ve ayın 13'ü gibi sol kasığımda bir batma hissettim,hamileliği hiç aklıma getirmemiştim ama demek ki bunun işaretiymiş.Adet olmam gereken tarihten 3-4 gün önce de karnımda şişlik,gaz ve sol kasığımda acayip bir batma hissettim,hatta doktora gittim,idrar yolları enfeksiyonu dediler,ilaç verdiler,ama hamileliğin ilk döneminde olabiliyormuş bu tür enfeksiyonlar,bir iki gün hapı da kullandım sonra hamile olabileceğimi düşünüp ilacı bıraktım.İnşallah bir zararı olmaz da hayırlısıyla tamamlarım hamileliğimi.Adet günün geçtiyse bir test yap,çünkü ben 1 gün sonra yaptım ve silik bir çizgi gördüm,sonra da kan testi yaptırdım.Testi yaptıktan hemen sonra atma,epğer birşey varsa çizginin rengi daha da koyulaşıyor,ben eb olan bir arkadaşıma sordum ve silik çizgi olması durumunda muhtemelen hamilelik vardır dedi ve dediği de doğru çıktı.Allah yardımcın olsun,Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.