Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

yumurtlama gününün tespiti

Merhaba arkadaşlar,
ben hamile olduğumu dün öğrendim ve belki bir faydası olur diye hamile kalmak isteyenlere bazı önerilerim olacak.Ben ilk denemde hamile kalanlardanım ve hamileliği düşünmeye başladığımda 1.5 yıldır kullandığım doğum kontrol hapını bıraktım ve 4. ayda ik denemede hamile kaldım.Ama bu arada internetten srekli araştırıyordum,yumurtalama gününü tesbit edebilmek için.Bunu aranızda bilenler mutlaka vardır yumurtlama döneminde vajinal akıntının kıvamı ve rengi daha farklı oluyor.Şöyle ki akıntının kıvamı aynı yumurta akı gibi olup,iki parmağınızın arasında uzuyor,oldukça ince ve berrak bir görüntüsü var,bu bilgiyi gebelikle ilgili sitelerden öğrendim ve bizzat denedim.Ayrıca hamilelik için en uygun cinsel ilişki yöntemlerinden biri de diz-dirsek pozisyonu ve sonrasında bir süre belinizin altına destek koyup dinlenmek(ben bir süre uyudum bile🙂)İşte akıntınızın kıvamı bu hale geldiyse hemen çalışmaya başlayın çünkü bu akıntıyı takip eden 4 gün boyunca şansınız çok yüksek ama gün aşırı ilişki şartıyla.
Allah yardımcınız olsun,bana da dua edin bebeğimi sağ salim kucağıma alayım diye...

merhaba ben bır kaç gundur takıi etmeye çalışıyorum ve artık gun saymaktan bıktım usandım bır an bıle olsun aklıman çıkmıyor bende martın 4 ünü beklıyorum

slm bılgılerın ıcın tskler saglıklı bı hamılelık gecırıp bebegını hayırlısıyla kucagına alırsın ınslah cnm cok sevındım senın adına bızımde bu ıkıncı denememız ben gecen ay oyle gun felan hesaplamamıstım bu ay hesapladım ama sayı olarak yanı vajınal akıntıyı denemedım acıkcası ama hep o pozısyonu secıp dınlendım bır sure bu ay ınslah dıyorum 3 gunum renglım gelmedı ve ben 2 haftadır goguslerımde sancı ve kasıklarımda cekılme batma hıssedıyorum tmm renglı gunumdede olurdu bunlar ama bukadar erken olmadı bılmem sendede oldumu oyuzden dıyorum acaba oldumukı cunkı yumurtlama gununden bır kac gun snra sızlamaya sısmeye basladı goguslerım hatta ozaman demıstım renglı gunumu cok nıye boyle oldu dıye bılmıyorum ıste sabırsızlık zor yoksa kafama hıc takmıyorum test te yapmıycam evde dırek doktora gıdıcem 1 hafta felan gecıkme olursa en ıyı sonuc o bence kesın olarak yardımcı oldugun ıcınde tskler cnm

sevglili zyne benimde reglimin üzerinden hafta geçen kadar 3 kez test yaptım ve hepsi negatifti. en son 12. gün dayanamadım ve yine test yaptım. başten negatif gibi geldi. sonra üzüldüm bıraktım öyle karşısına geçtim ve bir sagara yaktım ama ağlamak üzereyim. sonra sında test durdukça ikinci çizgi pembeleşti yaklaşık 15 dakika sonra. ama o kadar haififki emin olmadım kan testinde çıktı en son. yani evdeki testlerde hemen birkaç günlükken çıkmayabiliyor. hatta doktor bile ulrasonda baktığında göremedi. kanda çıktı.

slm zyne,
bu vajinal akıntı olayı gerçekten doğru çünkü ilk hapı bıraktığımda internetten yumurtlama günümü hesaplatmıştım ve o günlerde gerçekten akıntı bu kıvama geldi,bence en garantisi son 3 adet tarihini yazıp yumurtlama gününü bulman ve aynı zamanda akıntıyı takip etmen çünkü adet günün değişirse otomatik olarak yumurtlama günnde değişiyor,adet olduğun günden 14 gün öncesi yumurtlama gerçekleşiyor.Ben en son hesapladığımda 2-7 şubat arası hamile kalma şansımın en yüksek olduğu günlerdi ve ben ayın 6'sında ve 9'unda ilişkiye girdim,ve ayın 13'ü gibi sol kasığımda bir batma hissettim,hamileliği hiç aklıma getirmemiştim ama demek ki bunun işaretiymiş.Adet olmam gereken tarihten 3-4 gün önce de karnımda şişlik,gaz ve sol kasığımda acayip bir batma hissettim,hatta doktora gittim,idrar yolları enfeksiyonu dediler,ilaç verdiler,ama hamileliğin ilk döneminde olabiliyormuş bu tür enfeksiyonlar,bir iki gün hapı da kullandım sonra hamile olabileceğimi düşünüp ilacı bıraktım.İnşallah bir zararı olmaz da hayırlısıyla tamamlarım hamileliğimi.Adet günün geçtiyse bir test yap,çünkü ben 1 gün sonra yaptım ve silik bir çizgi gördüm,sonra da kan testi yaptırdım.Testi yaptıktan hemen sonra atma,epğer birşey varsa çizginin rengi daha da koyulaşıyor,ben eb olan bir arkadaşıma sordum ve silik çizgi olması durumunda muhtemelen hamilelik vardır dedi ve dediği de doğru çıktı.Allah yardımcın olsun,Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

arkadaslar yazılarınız ıcıncok saolun ınanın bunları okumak ıyı gelıyor ben beklemeyı sevmesem sabırsız olsamda test yapmayı dusunmuyorum cunkıozaman cok takıntı yapıyorum boyle olunca gunler bı sekılde gecıyor oyuzden dıyorum zaten eger hamılelık varsa renglı olmuycam ve er yada gec ogrenıcem hayırlısı olsun ınslah dıyorum sızınde bebeklerınız hayırlısıyla kucagınıza alırsınız ınslah canlarım saglıklı hamılelık gecırmenız dılegıyle haftaya kadar olmazsam zaten dırek doktoruma gıtcem ve ılk olarakta sızlere haber etcem opuyorum

inşallah hepımız ıçın hayırlısı olur benım de son 7 günüm yada 7 yıl mı demelıyım bılmemkı hiç geçmiyor çünkü günler bır sefer dayanamayıp test yaptım tabıı kı negatif çktı offf

bence dayanmalıyız canım bugun 4gunum renglımın gecelı gecen ayda 3gun gecıkmıstı ama grıp ılacları kullanmıstım ama bu ay hıc bır hastalıgım olmadı ve ılac kullanmadım sabırsızım tabıykıde sızler gıbı ama dayanmak ıstıyorum sadece cabuk zaman gecsın ıstıyorum umarım hamıleyımdır rabbımden hayırlısını ıstıyorumya hepımızen hayırlısını versın aminnnnnnn

ayyy inşallah yıne dayanamadım ve ıkıncı kez test yaptım belkı silik de olsa çıkar dıye son 6 gün allahım ne olur bıze sabır ver hayırlısını ver hamişim dıye yazanların hepsını tebrıkler inşallah bızde en yakın zamanda bu tebrıklerı alırız ınnnşşaalllah

hamilemiyim

tebrik ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına bende geçen ay tüm belirtiler vardı sol kasıgımda agrı göğüslerimde şişlik batma ama test yaptım tek çizgi çıktı ikinci çizgi belirli belirsizdi kan testi yaptım çıkmadı canaım ya bu ay da aynı belirtiler var ama hiç umudum yok ayın 1de adet olucam inş bebişim olur çok istiyorum 8
aydır deniyorum ama her ay ağlıyorum çok zor allahım tüm isteyenlere nasip etsin