merhaba zyne,
ben siteye bugün ilk kez yorum yazıyorum 10-15 gündür takip etmeme rağmen,hamile olduğumu bugün kan testiyle öğrendim.Normalde ayın 21.'de adet olmam gerekiyordu ben dün eczaneden miratech isimle gebelik testini alarak bir test yaptım,ikinci çizgi varla yok arasındaydı diyebilirim,bugün ise kan testiyle kesinleşti herşey.Bence düzenli adet oluyorsan eğer 1-2 günlük gecikmelerde gebelik testleri işe yarıyor ama ben akşam ilk yaptığımda önce negatif zannettim sonar bu siteyi takip ettiğim için ikinci çizginin var olup olmadığına iyice baktım hatta önce emin olamadım hayal mi görüyorum diye ama sonra eşim de baktı o da gördü silik çizgiyi ve işin ilginç tarafı testi hala atmadım sabah baktığımda ikinci çizgi artık net şekilde görülüyordu.Benim hamile kalmak isteyen arkadaşlara tavsiyem kesinlikle stres yapmamaları,Allah nasip ederse zaten olur,stres yapınca herşey daha da zorlaşıyor.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Benim duygularım şu anda çok karışık gerçekten inanamıyorum ya...Çooook heyecanlıyımmm....