Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

tebrikleriniz için hepinize çok çok teşekkür ederim ve sizler içinde dua edeceğim emin olun. Rabbim isteyen herkeze versin inşallah.
gelişmelerden haberdar edeceğim sizleri. Darısı silzerin başına inşallah.

MErhabalar

Arkadaslar 1.5 yıllık evlıyım daha once bır kurtaj yasadım. ozaman erken belırtılerın hepsı vardı sık wc cıkma en sevdgım seyler yyıyememe anı stres sabah bulantıları halsızlık kabızlık gaz vs. 5 gun once ılıskı yasadık ve kasklarımda acaıp agrılar var adetıme daha 15 gun var subat ayının basındada olmustu ve ertesı gun hapı kullanmıstıım ama adetım yenı bıtmstı sızce bı oncekınde olmamıs olsa bıle 5 .gun oncekı kan testınde bellı olur mu ?? aldrmak ozrun da kaldrdıgı gebelıkte ılk defasında hamıle kalmıstım ustune gormustum hatta. asırı wc ye gıdıorum sınırlıyım cok uykum var ama yenı ıse gırdım sabah erken kalkıyorum bundan dolayı olabılırmı

merhabalar
aranıza yenı katıldım ancak uzun zamandır sitede ki yazıları takip ediyorum.yaklaşık 4yıllık evliyim son zamanlarda artık bebğimizn olması için uğraşıyoruz.özellikle son 4 aydır negatif sonuçlar alıyorum ve doğal olarak üzülüyorum.Şimdi burda ki belirtilerden ((henüz reglime 10 gün var.))bazılarını okudum en çokta şüphelendiren mide bulantılarımın olması ama dediğim gibi pskilojiktir diye korkuyorum galiba son zamanlarda kendimi çok dinliyorum önümüzde ki ay aşılama yapılacak umarım bu ay hamile kalırımda onca sıkıntıyı çekmem.işin güzel tarafı çok şükür hiç bir sorunun olmaması .neyse nasip diyorum Allah olamayan ve isteyen herkese nasip etsin diyorum .

mrb arkadaslar,
ben gecen ay bir suru belirtilerden suphelendigim icin bikac defa test yapmistim ama bos cikti hepsi.. adet oldum🙁.. simdide yine kasiklarimda hafif agrilar ve goguslerimde hassasiyet var.. belki bana oyle geliyodur ama sanki biraz siskinlik var gibi goguslerimde.. adetime yaklasik 15 gun var.. Bide 2 gundur arka arkaya belimin alt kisimlarinda 1-2 saniye suren bicak saplantisi gibi cok kuvvetli agrilar oluyo gunde bikac defa oluyo.. uffffff artik heveslenmekten umut etmekten biktim.. deniyeli bu ikinci ayimiz ama ben cok istiyorum ve dolayislede cok umutlaniyorum.. umarim bu defa olmustur.. bi saniye oluyoki diyorum yok yok kesin hamileyim bi diger saate yok kesin psikolojik hamile filan degilimdir diyorum..🙁 Ne bileyim yaaaaa.. Allah hepimize nasip etsin o duyguyu insallah

mrb arkadaslar bende yenı katıldım aranıza formu uzun suredır takıp edıyodum bugune kısmetmıs aranızakatılmak. 5 aydır bebek beklıyoz ama onun gelecegı yok keyfı yetınce tesrıf edecek sanırım. neyse yumurtlama gunu takıbı bu ay olacak mı stresı derken sanırım asırı stresten bebek sahıbı olamıyoz
Allah hepimıze hayırlı evlatlar versın ınsalhh 🙂)))

iyi akşamlar herkeze çokk merak ettiğim bir şey sormak istiyorum benim aşılama yapılan günüde sayarsak yarın 13.günüm kanda beta hcg baktırsam sonuç alırmıyım

evet sonuç alırsın ama yınede doktoruna tekrar sor ya da kan testi yaptıracağın hastanede sağlık görevlileri yardımcı olur normalde bunu takibini zaten aşılama yapan doktorn takip edip söylemesi gerekirdi diye düşünüyorum ben de 3 hafta ya kadar yaptırcam Allah!ım nasip eder umarım

böyle düşünen sadece ben miyim diyordum anlaşılan isteyen herkeste acabalar var.Allah isteyen herkese o güzel haberi almayı nasip etsin.

merhabalar bende nasıl kayıt olacağımı bılemedım ama yınede yazayım dedım bende 4 martı beklıyorum ınşallah bekleyışımın sonu mutlu olur herkese aynısını dılerım

Merhabalar,

Sitemizin en üstünde kayıt ol ibaresi çıkıyor oradan kayıt olabilirsiniz. Yapamazsanız lütfen info@meleklermekani.com adresine mail atınız.

merhaba bende aranıza yeni katıldım bende 5 aydır evliyim ve bende bir bebeğim olsun çok istiyorum şuan adetimin üstünden bir gün geçti ve hala olmadım test yaptım ama hiç bişey yok sizce psikolojik midir?yoksa test belli etmezmi?

Geri