Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

slm kizlar bende bebis yokmus bugun isyerine gidesiye kadar dua ediyordum reglimù gelmesin hamile oluyum diye ama ise baslayinca mutsuz sonla karsilastim reglim geldi artik obur ayi bekliycem ama sizde yazin tum yasidiklarinizi bizimle paylasin dilerim c.c allah tum herkesi gonlune gore verir allah hepimizin yardimcisi olsun.

ya arkadaslar bende araniza yeni katildim benim adetim 1gun gecti kasiklarimda cok agri war ama sanki regl olacakmisim gibide sancim war burnum kasinio karnimda sislik war usume war gogsumde dolgunluk war bide ellerim we ayaklarim uyusuyor kramp girio test yapmadim sizce ne zaman yapiyim bana yardimci olursaniz eger cok sewinirim

Son düzenleme:

ya arkadaslar bende araniza yeni katildim benim adetim 1gun gecti kasiklarimda cok agri war ama sanki regl olacakmisim gibide sancim war burnum kasinio karnimda sislik war usume war gogsumde dolgunluk war bide ellerim we ayaklarim uyusuyor kramp girio test yapmadim sizce ne zaman yapiyim bana yardimci olursaniz eger cok sewinirim
zeynocum ağrıları batma şeklinde ise hamile olabilirsin ben iki gün geçtikten sonra test yapmıştım sonuç almıştım bence çok beklemene gerek yok yarında glmezse bir test al yap hayırlı haberler verirsin inşallah

ewet batma seklinde we surekli olmuyor ara ara oluyor test ewde hazir war ama fazla umutlanmak istemiyorum 3aydir hep negativ cikiyor yarin sabah yaparim ins hayal kirikligina ugramam dua edin lutfen cok istiyorum cunku bide sizin yaptiginiz test digital miydi yoksa normal hamilelik testi miydi? cewap werdiginiz icin cok tskkr ederim

merhaba cnm...
ben adetimden 3 gün önce ewde yaptığım testle öğrendim ...sonraki hergün de tekrarladım :D:D
digital falan da değildi... bildiğin normal test : ))
çok hayal kırıklığına uğrıcanı düşünüyosan bence de bekle yarın sabahı...mutlaka da haber ver taam mı :D:D

ok tskkrlr bugunde bekleyim yarin yaparim normalde adet gormedigim gun yapiyordum testi ama bu sefer bekliycem p.tesi yapcam ins cift cizgi olur😀DD

selam kızlar, ben aranıza yeni katıldım. erken hamilelik belirtilerini araştırırken denk geldi. ben de 5 senedir çocuk istiyorum ama henüz kavuşamadık malesef 🙁 artık tüp bebeğe karar verdik yazın inşallah. ama bu ay biraz garip belirtiler oldu ya da bana öyle geliyor. değerlendirirseniz sevinirim:
öncelikle adet düzenim bozuk yani yumurtlama tarihimi bilemiyorum 1,5 aydır adet olmadım idrarda baktım beta hcg ama yok bişe. son bir kaç gündür kasık ağrılarım başladı. akıntım da var. adet olacağım diye düşndüm gögüslerimde de hassasiyet var çünkü ama olmadım dün doktora gittim. endemetrium kalınlaşmış ve minik bi nokta var dedi. iki durumda oluyomuş bu biri adet olacağında diğeri de bebekçok yeni olduğunda. kanda baktır dedi ama ben baktırmadım. yine 000 görmemek için. bugün de gögüs çevresinde farklılık hissettim. kahverengi kısmı sanki yayılıyo yani böyle net değil e bulaşmış gibi.. off yine mi paranoya yapıyorum ki 🙁

Geri