Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

kızlarr selam bende yeni katıldımmm yarın kan testi yaptırıcam 2 . denemem bu ay bakalımmm

hadi gozun aydin canim allah salemet kucagina almayi nasip etsin cok sevindim senin adina biz bir aydir hic ara vermeden denedik bakalim benim reglimin gunu yarin hala bisey yok bakalim kac haftalikmis canim seninki allaha emanet ol

AYSEMELEK daha kac haftalik odugu belli degil bu cuma doktora gidecegim.. internetten hesapladigima gore 4 hafta 3 gunluk bakalim belki dogru olmaya bilir... ya benim kafama takilan sey su hala adet sancilarina benzer agrilarim var aceba kotu bir riskmidir..:hmm: bilmiyorum biraz endiseliyim bu konuda ama adet gunum yarin belki ondan sonra gecebilir diye dusunuyorum doktor ne diyecek bakalim birde cok gaz oluyo oda rahatsiz ediyo sanki karnimda baloncuklar patliyo gibi :esra:....
insallah iyi haber alirsin canimmm bekliyoruz :rules:

AYSEMELEK daha kac haftalik odugu belli degil bu cuma doktora gidecegim.. internetten hesapladigima gore 4 hafta 3 gunluk bakalim belki dogru olmaya bilir... ya benim kafama takilan sey su hala adet sancilarina benzer agrilarim var aceba kotu bir riskmidir..:hmm: bilmiyorum biraz endiseliyim bu konuda ama adet gunum yarin belki ondan sonra gecebilir diye dusunuyorum doktor ne diyecek bakalim birde cok gaz oluyo oda rahatsiz ediyo sanki karnimda baloncuklar patliyo gibi :esra:....
insallah iyi haber alirsin canimmm bekliyoruz :rules:
pelem slm canim sancilarin bide gaz olayi normal bebis yaptiriyor onlar eeee ne yapalim okadardarda olucak artik gulunu seven dikenine katlancak artik demi canim bide regliyin gunu yarin oldugunub demissin sen erken ogrenmissin hamile oldugunun benim reglimde bu gundu ama hala belirti yok peki canim nasil ogrendin sen reglinden once bebis oldugunu nasil belirtiler oldu sende

Geri