Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

Bu belırtıler ne zaman basladı canım adetınden ne kadr önce yanı yada adetın geçıncemı basladı?

evet adet günüm geçince başladı. fakat uyku halim bayağıdır var nerdeyse 10 gündür falan. daha önce hiç olmayan akıntı ve göğüsümdeki acılar şüphelendirdi beni hamilelik konusunda

evet adet günüm geçince başladı. fakat uyku halim bayağıdır var nerdeyse 10 gündür falan. daha önce hiç olmayan akıntı ve göğüsümdeki acılar şüphelendirdi beni hamilelik konusunda

esıne gelınce süpriz yap bence çok durgun gıbısn gıbı gelıyor bana sankı ıstemıyorsun bu bebegı ben mı yanlıs düşünüyorum

bir de arkadaşlar bazı forumlarda birkaç şey okudum bilgisi olan varsa ve beni aydınlatırsa çok sevinirim. mesela 2-3 gün sonra tekrar test yaptığımda 2. çizgi hiç çıkmazsa bu embryonun tutunamadığı yani düştüğü anlamına mı geliyor? yada ne anlama geliyor? bir de birkaç gün içinde kanama başlarsa bu adet kanaması mıdır yoksa düşük anlamına gelirmi? ve düşükse eğer adını ağzıma bile almak istemiyorum ama sormak zorundayım ; kürtaj gerekir mi?

canım sımdı senın 2. çızgı sılık çıkmıs 2-3 gün sonra tekrar et testı çızgı belırgınlesırse gebelık var ama çızgı çıkmazsa embrıyo tam anlamıyla tutunamadan düser ve kanaman baslar zaten.bebek düşürdügün için kanama olur sanırım ama kürtaj gerekırmı bılmıyorum doktora gıdersın orda bellı olurbelkı çok küçük oldugundan kanama ıle atılırsa gerek olmayabılır

mrve1771 canım hoşgeldin aramıza gözün aydın allah analı babalı büyütsün bozma moralini bu bebek her sorunun üstesinden gelir merak etme daha yeni evlisin evliliğin ilk yıllarında olur bazı sorunlar çoğu kişi yaşıyo yada yaşadı bu yılları ama gelip geçiçi merak etme sen bu günlerin tadını çıkar tekrar tebrikler