Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

arkadaslar ben evleneli iki hafta oluyo ewlendikten dort gun sonra adet gordum o da dort gun surdu sonrasnda esimle iliski yasadik ve suan bas donmesi hafif ani hareket yaptgmda ,tualete sk sk cikmaya basladim , asiri sekilde yemek yiyorum istahim acildi ,goguslerde hassasiyet ve buyume oldu, kasiklarima dogru agrilarm oluyor ara ara ve yorgnluk bitkinlik sk sk uyku uyumak istyrm sizce hamile olabilir miyim ??

canım aramıza hoş geldin. Bende daha önce 3 defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ilaçtan kaynaklı kasık ağrısı batma gaz gibi sorunlar oluyor. Çok fazla üzerine düşme mümkün olduğunca düşünmemeye çalış. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Benim bir akrabam ilk klomenle hamile kaldı inşallah rabbim sana da nasip eder..

Hoşbuldum Asiye Sarı, evet kafaya takmamak gerekiyor haklısın da gelde bunu gönüle anlat🙂, Pazartesi doktora gittiğimde doktor yumurtaların yok, görünmüyor, kanala inmiş demişti, bu çatlamak demek oluyorsa yumurta çatladıktan ne kadar süre sonra hamilelik belli olur ? İğnem Cuma günü olmuştu, doktorun çatlamış dediği gün yani Pazartesi günü ilişkiye girmiştim bu arada, öncesinde ve sonrasında da girmiştim.

canım bende çok taktım o yüzden olmadı zor bir şey söylüyorum biliyorum ama zorla kendini bu konuda. 14 gün sonra ilacın etkisi geçiyor ister o zaman test yaparsın istersen adetini beklersin daha zamanın var yani hiç stres yapma 4 yumurtan olmuş çatlamış çok şanslısın her şey gönlünce olur inşallah

Çok teşekkür ederim Asiye Sarı, tüm bebek bekleyenler için bu duan kabul olur inşallah, sen ne kadardır bebek düşünyorsun ve hangi tedavi çeşitlerini kullandın? Bu arada ben bir çılgınlık yaptım, 6 aydır aralıksız her ay tek çizgiyi görmekten bıktım usandım, şimdi iğne vurulalı 4 gün oldu ve test yapıp ikinci çizgiyi merak ettim nasıl oluyor die🙂 Silik bir şekilde ikinci çizgiyi gördüm. Bu çizginin iğneden dolayı salınan hormonlardan olduğunu bilmeme rağmen çok mutlu oldum ya. Ne güzel bir şeymiş o yalnız, tek başına olan tek çizginin yanında ikinci çizgiyi görebilmek🙂

amin canım rabbim bekleyen isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin ben 14 aylık evliyim 2 haftalık evliyken çikolata kistim olduğunu öğrendim doktor hamile kalmalısın dedi o günden beri olsun diye uğraştık ama zamanı gelmeden olmuyor ben ilk 3 ay bekledim doğal yolla olsun diye olmayınca rahim filmi çektirdim ondan sonra klomen ve çatlatma iğnesi kullandım öyle de olmayınca doktor ilk aşılama yapalım sonra olmazsa ameliyatla kisti alalım dedi öyle deyince bende doktorumu değiştirdim doğum kontrol ilacı kullanıyorum 3 kullanıcam sonrası Allah kerim.. İnşallah sen benden daha şanslısındır ve çok beklemezsin bu ay çift çizgiyi görürsün burada bebeğini konuşuyor oluruz

Nasipten öteye gidilmez, bakalım nasipte neler var, kader bize neleri yaşatacak, Rabbim hayırlısını nasıp etsin, eğer bizim için hayırlı olan nefsimize ağır olan bir şeyse onu gönlümüze ısındırsın, isyan ettirmesin, bazen etraftan duyuyorum; doktorların kesinlikle çocuğun olmaz dedikleri insanlar hamile kalıyorlar, demek ki O isterse oluveriyor herşey, rabbim hayırlısını versin ya, ben çocuğu biliyorum ki burda bu yorumu okuyan insanlar kadar çok istiyorum fakat bir taraftanda korkuyorum, çok istedim ve hamile kaldım sonrasında ne yaşayacağımı bilmiyorum, çocuğum oldu ve büyüdü, onunda bana ne getireceğini bilemiyorum, bu kadar çok isteyipte sonunda hüsrana uğrayacak şeylerde yaşayabilirim yani, o yüzden çok istemekte beni korkutuyor, en güzeli O'na bırakmak diyorum işte, işte o yüzden canlar,
Rabbim ilk önce benim gibi sabırsız, anlık heycanlara kapılan birine sonra herkese hayırlısını versin, hayırlısı ile anne olmanın güzelliğini yaşatmayı nasip etsin İNŞAALLAH....