Merhaba arkadaşlar, bir çok site gezdim ama en aklı başında paylaşımların olduğu ve genelde yazanların hamile kaldığı site bu galiba🙂 Ben en son 14 Haziranda adet oldum, klomen tedavesi gördüm adetimin 4. günü başladım ve 5 gün sabah akşam yuttum. Klomen sonrasında 4 yumurtam oluştu, sonrasında çatlatma iğnesini göbeğimden vuruldum. İğneden sonra çok şiddetli kasık ağrım oldu, adet ağrısı gibiydi aynı, acaba kist mi oluştu diye korktum, bu kadar ağrı normal gelmedi bana ve doktora gittim tekrar. Doktor ultrasyondan baktı ve o dört yumurtanın hiçbirini göremedi, yumurtalar yola çıkmış dedi🙂 çok olduğu için ağrısı şiddetli oluyormuş, gün aşırı ilişki dedi. Hala kasıklarımda ağrı var, sağ ve sol kasıklarımda ağrı, bel ağrısı, halsizlik, stres hali, stres ve gerginliğin sebebi acaba hamile kalacak mıyım? dölllenme oldu mu? zaman nasıl geçecek gibi düşüncelerden oluyorduk belkide, ayrıca terleme ve birden üşüme nöbetleri oluyor ara ara, çok heycanlı bir bekleyiş, sabırsız aceleci biri olarak bana bu bekleyiş çok zor geliyor, ağrıların hepsine razıyım yeterki sonuç olumlu olsun,