Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

28da adet oldum haziran sekizde iliski yasadim simdide goguslerim de sizi dokununca aci olusuyo ve sag kasigimda batma ara ara ve dolgunluk hissi bukadar valla 🙂
Kac gun adet dongun.hemen hemen ayni gunler benimde 🙂 ben pazartesiye bekliyorum adet günümü.. bendede goguste hassasiyet var sislik var uclari aciyor .kasiklarimda adet sancisi gibi agri var.ama alt kisim komple agriyor sag sol ayrimi yok.hadi hayirlisi gelsin bebislerimiz artik insallah

Ins yavrum annelein duasi kabul olurmus dua et..ben iki sene once bes haftalik bebegimi kaybetmisim doktor bebekte sorun oldugunicin dustu demisti kurtaj olmadim kendiliginden dustu simdi cok korkuyorum supheli iliskiden sonra bole oldum belirtiler basladi piskojikmi bilmiorum ama ins degildir yuce rabbim isteyen herkese nasip etsin

canım 2sene önce bende senin gibi bi düşük yaşadım kürtaj olmadım 2senedir bekliyorum olsun diye daha olmadı heray kendimi hamiş sanıyorumm ve inan hepsi psikolojik her belirtiyi bebeğe yoruyoruz seni çok iyi anlıyorum aynı durumdayız 4senelik evliyim bende hiç bi sorun yok bitek sperm sayımız düşük buayın 26sı adte tarihim bekliyorum adet olursam eşime tedavi uygulucak doktorum senin hissettiğin belirtiler hamişlik belirtisi olabilir ama ina hepsini daha fazlasını heray yaşıyorum

Yarin doktordan randevu aldim.bakalim ne diycek ne uygulacak merak ediyorum normal yollarla olsun diye uğraşıyoruz ama olmazsa da her yolu deniycez.hakkimizda hayirlisi olsun.