Slm Kizlar. Piskolojim cok bozuk artik hiç bir şeye tahammul edemiyorum. Kendimi bi turlu toparliyamiyorum.
Son dr à gittigimde, histeroskopi sonrasinda dr duphaston ve lutenyl verdi. Biri progesteron hormonu. Suan alti gündür kullaniyorum. Bilmiyorum ilac mi yapiyor ama çok duygusallastim. Hep aglamak istiyorum. Ikinci ilac da lutenyl, onu bidahaki adetimin 5.Ci günü basliycam ve yirmi gün icicem. Onuda arastirdim. Hem adet duzenleyici hemde dr un ttedavisine gore dogum kontrol olarak da islev goruyormus. Ama buna ragmen, hamile kalanlar da olmus.
Simdi Soruma geleyim...
Ben internet den ilac aldim. Conceptio isminde, hem kadina hem erkege diye iki kutu var. Bir Ay lik kür.
Biz buna basliycaz ama ne zaman basliyalim bi turlu karar veremiyorum.
Ilacin içinde ki maddeler, hep dogal maddeler. Zinc, oméga 3, magnezyum gibi seyler bide à ve b vitamine leri bide asit folik var.
Bikaç gün sonra adet oluyorum. Sonra adetin beşinci günü lutenyl e basliyorum. Adet dongusu bitince dr u gorecegim. Vücudum ve rahmim hazir olursa tup yapilacak.
Ben bu ilaci adet olunca mi basliyim ? Yoksa bidahaki adet dongusunde mi basliyim ? Esim ne zaman baslasin ?
Bide su var ki, en az alti Ay devam etmegi tavsiye ediliyor. Simdilik sadece bir Ay lik aldim çünkü çok pahali.
Kizlar nolur yardimci olun, fikrinizi Soyleyin, hepinizi degerlemdircem. Isin içinden cikamiyorum.