Canim benim ya, olduğunca açik anlamaya calistim ama yinede anlatamadim, çok karisik bi durum gibi gorunuyo demi.
Onumde bir adet dongusu olacak, lutenyl i icecem yirmi gün, adet dongusu bitecek ve ondan sonra dr gorucem (1 haziran da). Hersey iyi gorunurse dr tüp karari alcak.
Bugün adetimin 24.Cu günümdeyim. Ilac (duphaston) 3 gün sonra bitiyor ve ertesi günü kesin adet olurum, çünkü simdiden kasiklarim agriyor.
Aldigim ilac lari neden mi aldim, çünkü canim, Esim mayis sonu cok onemli bi sperm testi yapicak, o test tup bebek tedavisi için çok onemli. Dr un dedigine gore, mikroskopla bu testte x6000 bakilacak. Diger normal testler sadece x400 bakiliyormus.
Bende arastirma sonucu bu ilaca rastladim. Tup bebek merkezine gidip de, dr u tarafindan bile verilmis bu ilaç. Kullananlar iki, üç, dort, bes ay sonra hamile kalmislar. En az alti Ay devam etmek gerekiyormus. Ama ben bir aylik kutu aldim.
Ya biliyorum cok dolayli detayli anlattim.
Hayatimda oyle bi donum noktasindayim ki artik hersey çok agir geliyor. Tedbir kuldan takdir allah dan. Denemek istiyorum. Ama ne zaman basliyalim, bilemiyorum.