Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

allah kucagına almayıda nasip etsin inşşş cnm bnm darısı bana ve benm gibi bebek isteyen herkese olur inşşş

Canm aslnda guzel bi yontem kimileri kotu sonuc alms kimileri guzel ben bi ara bel acklgi varmi dye baktrdm 2 3santm acklk vardi yapsam mi ya
Çok eskilerde doktor yokmuş ve illaki kadınlarımız hamile kalmada sorun yaşamışlardır. Bir süre hamile kalamayana hep bu yöntem uygulanırmış ardından hamile kalınırmış. Ne zararı olcakki bardak çekmenin, ağır birşey değil ters hareket değil. sağlık için sürekli yapılan bir yöntem. Hiiç tereddüt etmeden yap derim. Belki de sorun budur. Belki de bel açıklığından bebek tutunamıyor. çünkü ben hep gebelik belirtisi yaşardım ama sonra adet olurdum. belki tutunamıyodu yavrucağım. Tedbir almakta fayda var. Sen yap bu işi ihmal etme 😉

Yakı eczanede satılıyor yara bandının büyüğü gibi. Biraz yakıyo belini ama olsun. Bebek için değer. Problem varki bel de yakıyor 🙂

saol cnm yardımın için bu arada adaşım son işimiz aynı bende 7 aydır deniyorum olmuyor bu sefer senin dediğini uygulucam cnm bigun yumurtalama günüm yapılışıni tam detaylı anlatırım patates anlamadım ya

Adımız gibi kaderimiz de aynı desene 🙂 Canım patates öylesine kibritler belinde sabit dursun diye. çok küçükte yapmaki devrilmesin kibrit. bardak o dumanla beraber belindeki ağrıyı ve ya açıklığı alıcak. Patates olmaz da elma olur armut olur farketmez yani 🙂