Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Teyzeleri 11 haftalik 2. Ultrasyona gittik🙂 masallah suphanallah zib zib durmadi yerinde kucuk haliyle.. 3,5 cm suan🙂 Rabbim sizlerede yasattsin bu mutlulugu en tez vakitte canlarmEkli dosyayı görüntüle 49792
Maşallah cnm ayy ne gzl mutluluk sira geldi cinsiyetine cok gzl bir duygu rabbim.kucagiba almayi nasip etsin

masalllahhh masalllahhh kuzucua allahımm kucaına almayıda nasip etsn insallah canm bizde görürüz insallah bebism bu kadar yok benim daaa kücüüz biz beklememiz lazımm allahıımmm herkese yasatsınn bu duyguları insallah aminn
Amin canim ikinci ultrasyonda sende gorceksib ve sasircaksiniz bizim gibi nekadar buyumus diye🙂) Rabbim isteyen herkese versin insallahhhhh

Teyzeleri 11 haftalik 2. Ultrasyona gittik🙂 masallah suphanallah zib zib durmadi yerinde kucuk haliyle.. 3,5 cm suan🙂 Rabbim sizlerede yasattsin bu mutlulugu en tez vakitte canlarmEkli dosyayı görüntüle 49792

Ay maşallah. Rabbim hayırlısıyla tamamına erdire inş. Bir ömür yavrunla mutlu sağlıklı yaşıyasın inş.

doktora gitsene canm az bi zaman deil 3 hafta normaldede bu kadar gectii oluomuydu bence git bi kontrol ol canm

Pazartesi gideceğim allahın izniyle. Evet geciktigi oluyordu. Ama bende adet zamanında kan geldi leke şeklinde sonra gelmedi hatta bende adet olacağım sandım. Ama netden baktım yerleşme kanaması olabiliyormus 6. Ve 12. Hafta. Ama test negatif çıktı. 🙁 dün Yengem eliyle sol kassiğımin biraz üstüne hafif bastırarak orda bişey attığını söyledi. Hatta banada baktırdı. Dedi hamile sin. Ay kızlar bilemiyorum umutlanmak istemiyorum 🙁

Pazartesi gideceğim allahın izniyle. Evet geciktigi oluyordu. Ama bende adet zamanında kan geldi leke şeklinde sonra gelmedi hatta bende adet olacağım sandım. Ama netden baktım yerleşme kanaması olabiliyormus 6. Ve 12. Hafta. Ama test negatif çıktı. 🙁 dün Yengem eliyle sol kassiğımin biraz üstüne hafif bastırarak orda bişey attığını söyledi. Hatta banada baktırdı. Dedi hamile sin. Ay kızlar bilemiyorum umutlanmak istemiyorum 🙁
Bide kan testi yaptir canim

Geri