Ç çise Üye Üye 12 Mart 2015 #14.841 ceylinim:)' Alıntı: tesekkrler canmm cook sükür ii sen nasılsın[ bende iyiyim çok şükür. Daha adet olmadım 🙂 pazartesi Dr gideceğim 🙂 dua edin Genişletmek için tıkla ...
ceylinim:)' Alıntı: tesekkrler canmm cook sükür ii sen nasılsın[ bende iyiyim çok şükür. Daha adet olmadım 🙂 pazartesi Dr gideceğim 🙂 dua edin Genişletmek için tıkla ...
Ç çise Üye Üye 12 Mart 2015 #14.842 Kızlar şu karbonat ve limon testinden bi bilginiz varmı? Acaba doğrumu ?
Ç çise Üye Üye 13 Mart 2015 #14.844 ceylinim:)' Alıntı: kac gün gecikti adetin ki Genişletmek için tıkla ... Kuzum 3 haftaya yakın oldu. Ama eczaneden aldığım test negatif çıktı
ceylinim:)' Alıntı: kac gün gecikti adetin ki Genişletmek için tıkla ... Kuzum 3 haftaya yakın oldu. Ama eczaneden aldığım test negatif çıktı
MCasksin Hamiş Melek Üye 13 Mart 2015 #14.845 Teyzeleri 11 haftalik 2. Ultrasyona gittik🙂 masallah suphanallah zib zib durmadi yerinde kucuk haliyle.. 3,5 cm suan🙂 Rabbim sizlerede yasattsin bu mutlulugu en tez vakitte canlarm
Teyzeleri 11 haftalik 2. Ultrasyona gittik🙂 masallah suphanallah zib zib durmadi yerinde kucuk haliyle.. 3,5 cm suan🙂 Rabbim sizlerede yasattsin bu mutlulugu en tez vakitte canlarm
A asiye sarı Aktif Üye Üye 13 Mart 2015 #14.846 Maşallah rabbim nazardan korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah en kısa zamanda bizde hayırlı haber alırız.
Maşallah rabbim nazardan korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah en kısa zamanda bizde hayırlı haber alırız.
MCasksin Hamiş Melek Üye 13 Mart 2015 #14.847 asiye sarı' Alıntı: Maşallah rabbim nazardan korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah en kısa zamanda bizde hayırlı haber alırız. Genişletmek için tıkla ... Aminn insallah canimm Rabbim.sizinde haberlerinizi bana duymayi nasip etsin hayirlisiyla
asiye sarı' Alıntı: Maşallah rabbim nazardan korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah en kısa zamanda bizde hayırlı haber alırız. Genişletmek için tıkla ... Aminn insallah canimm Rabbim.sizinde haberlerinizi bana duymayi nasip etsin hayirlisiyla
ceylinim:) Daimi Üye Üye 13 Mart 2015 #14.848 çise' Alıntı: Kuzum 3 haftaya yakın oldu. Ama eczaneden aldığım test negatif çıktı Genişletmek için tıkla ... doktora gitsene canm az bi zaman deil 3 hafta normaldede bu kadar gectii oluomuydu bence git bi kontrol ol canm
çise' Alıntı: Kuzum 3 haftaya yakın oldu. Ama eczaneden aldığım test negatif çıktı Genişletmek için tıkla ... doktora gitsene canm az bi zaman deil 3 hafta normaldede bu kadar gectii oluomuydu bence git bi kontrol ol canm
ceylinim:) Daimi Üye Üye 13 Mart 2015 #14.849 MCasksin' Alıntı: Teyzeleri 11 haftalik 2. Ultrasyona gittik🙂 masallah suphanallah zib zib durmadi yerinde kucuk haliyle.. 3,5 cm suan🙂 Rabbim sizlerede yasattsin bu mutlulugu en tez vakitte canlarmEkli dosyayı görüntüle 49792 Genişletmek için tıkla ... masalllahhh masalllahhh kuzucua allahımm kucaına almayıda nasip etsn insallah canm bizde görürüz insallah bebism bu kadar yok benim daaa kücüüz biz beklememiz lazımm allahıımmm herkese yasatsınn bu duyguları insallah aminn
MCasksin' Alıntı: Teyzeleri 11 haftalik 2. Ultrasyona gittik🙂 masallah suphanallah zib zib durmadi yerinde kucuk haliyle.. 3,5 cm suan🙂 Rabbim sizlerede yasattsin bu mutlulugu en tez vakitte canlarmEkli dosyayı görüntüle 49792 Genişletmek için tıkla ... masalllahhh masalllahhh kuzucua allahımm kucaına almayıda nasip etsn insallah canm bizde görürüz insallah bebism bu kadar yok benim daaa kücüüz biz beklememiz lazımm allahıımmm herkese yasatsınn bu duyguları insallah aminn
B beyza ermiş Aktif Üye Üye 13 Mart 2015 #14.850 MCasksin' Alıntı: Teyzeleri 11 haftalik 2. Ultrasyona gittik🙂 masallah suphanallah zib zib durmadi yerinde kucuk haliyle.. 3,5 cm suan🙂 Rabbim sizlerede yasattsin bu mutlulugu en tez vakitte canlarmEkli dosyayı görüntüle 49792 Genişletmek için tıkla ... oyyyy maşallah allahım görünce kalbim nasıl küt küt attı kim bilir kendiminkini görünce kalbim dayanmaz herhalde 🙂
MCasksin' Alıntı: Teyzeleri 11 haftalik 2. Ultrasyona gittik🙂 masallah suphanallah zib zib durmadi yerinde kucuk haliyle.. 3,5 cm suan🙂 Rabbim sizlerede yasattsin bu mutlulugu en tez vakitte canlarmEkli dosyayı görüntüle 49792 Genişletmek için tıkla ... oyyyy maşallah allahım görünce kalbim nasıl küt küt attı kim bilir kendiminkini görünce kalbim dayanmaz herhalde 🙂