Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

teşekkürler ceylin bi de emin olabilsem daha çok sevincem
şuan bişey hissedemiyorum inanamıyorum
inşallah hamileyimdir
vee burda evlat bekleyen herkes en kısa zamanda minik meleklerine kavuşur inşallah
insallah canmm hayırlısıyla versn rabbimmm hepimizn yüzünü güldrsün amma silkte olsa ikinci cizgi varsaaa hamissindirr caanmmm

Rabbim senin bu sevincini bizlerde yasatsin mc öyle güzel anlatiyirsunki insan ozeniyor gülüm ya Rabbim sanada hermevsimede hayırlı sağlıklı hamilelik geçirdim...
Canim benim sendende diger kizlardanda ozur dilerim🙁 icime dokundun.. bende beklerken hamile arkadaslar yazinca acaba bende bahsetcekmiyim derdim imrenjrdim ama simdi dusuncesizce yazdim size paylasiyom butun duygularimi oyuzden oldu🙁 hep bu duayi ederim Rabbim kimseyi kimseye bakitmasin Rsbbim en tez vakitte sizede nasip etsin aminn

Canim benim sendende diger kizlardanda ozur dilerim🙁 icime dokundun.. bende beklerken hamile arkadaslar yazinca acaba bende bahsetcekmiyim derdim imrenjrdim ama simdi dusuncesizce yazdim size paylasiyom butun duygularimi oyuzden oldu🙁 hep bu duayi ederim Rabbim kimseyi kimseye bakitmasin Rsbbim en tez vakitte sizede nasip etsin aminn
Tabiki paylasacan canm nasil uzuntumuzu paylasiyosak sevincimizide paylasacaz artk cok yan yakinn olduk siz sevinince bizde seviniyorz uzulunce bizd e uzuluyorz

Geri