Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

canm bende seninle aynı durumdaım yumurta takibi yapıldı ama ben klomen deil gonal f ignesi kullandm catlama igneside prengy yapıldı adetime 1 hafta var ama bendeki belirtiler gögüs agrısı ve cooookk felaket bel agrısı baska bise yok
Aynen canım belim kazık gibi oluyor aşırı hassasıyet var göğüslerde, iğnenin kaçıncı günündesin ?

Hayirli sabahlar herkese....
Canım bende cok üzüldüm. Üzülmemek elde mi. Allah kizin ailesine sabir versin. Kizlarimiza daha Tedbirli davranmayi ogretmemiz gerekiyor. O kizcagiz daha erken bir saatte evine donseydi, o minibuste yanliz kalmiycakti, bunlar da olmiycakti Belki. Tedbir kuldan takdir allah dan. Annemin bir sozu var dederki, bir kizin on etegi arka etegine dusmandir. Yani kimseye guvenmiyceksin. Cok Yazik olmus. Allah rahmet etsin.
Sana katılmıyorum canım ben de üniverste okudum bazen eve geç gelmek zorunda kalıyodum ki Özgecan annesine 8 de evde olurum demiş çok geç bi saat deği, 2. Öğretimde okuyan gençler var onların eve gelmesi bazen 10 u buluyor. Allah şeytanlaşmış insanların şerrinden korusun hepimizi. Ne olursa olsun kimse haketmiyor böyle ölümü. Bende dün gece yatamadım hep aklıma geldi çok etkilendim 🙁 ;(

arkadaşlar iyi akşamlar uzzuuuun süredir yazamıyordum
size acil sorum var 18 şubat adet tarihim ve bugun bi test yapmak istedim
sizce bu pozitif sayılır mı

Ekli dosyalar

• IMG_6977.JPG
    IMG_6977.JPG
    962,5 KB · Görüntüleme: 494
Geri