canm bende seninle aynı durumdaım yumurta takibi yapıldı ama ben klomen deil gonal f ignesi kullandm catlama igneside prengy yapıldı adetime 1 hafta var ama bendeki belirtiler gögüs agrısı ve cooookk felaket bel agrısı baska bise yok
Hayirli sabahlar herkese....
Canım bende cok üzüldüm. Üzülmemek elde mi. Allah kizin ailesine sabir versin. Kizlarimiza daha Tedbirli davranmayi ogretmemiz gerekiyor. O kizcagiz daha erken bir saatte evine donseydi, o minibuste yanliz kalmiycakti, bunlar da olmiycakti Belki. Tedbir kuldan takdir allah dan. Annemin bir sozu var dederki, bir kizin on etegi arka etegine dusmandir. Yani kimseye guvenmiyceksin. Cok Yazik olmus. Allah rahmet etsin.
Sana katılmıyorum canım ben de üniverste okudum bazen eve geç gelmek zorunda kalıyodum ki Özgecan annesine 8 de evde olurum demiş çok geç bi saat deği, 2. Öğretimde okuyan gençler var onların eve gelmesi bazen 10 u buluyor. Allah şeytanlaşmış insanların şerrinden korusun hepimizi. Ne olursa olsun kimse haketmiyor böyle ölümü. Bende dün gece yatamadım hep aklıma geldi çok etkilendim 🙁 ;(
arkadaşlar iyi akşamlar uzzuuuun süredir yazamıyordum
size acil sorum var 18 şubat adet tarihim ve bugun bi test yapmak istedim
sizce bu pozitif sayılır mı
Hamişler yaa adet öncesi akıntınız çok oldu mu benım akıntım hala devam ediyor, yumurta çatladıktan sonra başladı ve gün geçtikçe artıyo sanki. Çatlatma iğnesi yaptırdım bugün 8. günüm bir hafta sonra test yapıcam inş..
arkadaşlar teşekkür ederimm yaaa
yani böyle çıkıp negatif olma ihtimali olmaz değil mi
bu ay umutluydum ama hiç bi belirtim yoktu sadece yapmak istedim
beklenen adet çarşamba ama en kısa zamnda kan testi yaptrmaya çalışcam