Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Oyyy cnm kiyamam bu bebis cok yaramaz oluck galiba simdiden annecigini yoruyooooo 🙂
Sorma celik bugun hep uyudum yemek bile yapamadim pizza vardi onu pisirdim onu yedi esim midem bulantim ole cok olmuyo sadece sabahlari ama bu halsizlik yorgunluk bu hafta basladi evi temizlemek istiyom onu bile yapamiyom🙂 su sipanin bi kalbini duysak hayirlisiyla insallah 1 hafta kaldi🙂

Merhaba kizlar.. erken gebelik belirtilerinden cogunu yaşamış olmama ragmen dun adet oldum. Lekelenme degildir herhalde.on gun öncesinde baslayan Gaz şikayeti, kasik ve bel agrisi göğüs agrisi benim bunyem icin gebelik belirtisi degilmis. Cok üzüldüm moralim çok bozuldu.midem bulanir da kötü olmayayim diye cubuk krakerlerimi bi almistim.su tuketimini arttirmistim ama rabbim nasip etmedi. Bunun sinirini kocamdan cikardim napayim rahatlamam gerekiyordu..baska aya insallah..Rabbim sizlere hayirli evlatlar versin..Allaha emanet olun..
Canim uzulme vardir bir hayir.. esindende ozur dile gonlunu al bidahada ondan cikarma onlar neladar hassas oluyor.. ben hamilr oldugum gun esime kan geldi biraz adet olcam heralde dediydim.. butun gun is yerinde netten nasil teselli ederim neler soylemeliyim diye bakmis.. belli etmiyolar ama senden daha cok uzulup hassas oluyolar daha onu uzme canim 🙂

Mrhba kzlar naslsnz mc canm ac durma ye ve oyle yat elfdam uzulme elbet ikna olack kendi gtmek istcek duzelr canm skma canni yeni gelen arkdslar hosgeldnz ceylnm edainsallah hamissinzdr beni sorarsanz msafrlerm daha burda cok yogn oluyrm yorgunum cok dun babamla knstm braz mralm bozldu baya dertlestk ve babam bna ilk dfa dediki kzm seni cok ozledm bi sen anlyosn beni gelsen sarlsam omzunda aglasam dedi benm suan aglayasm gelyo cok uzuldm onun oyle demesne icimden bseyler koptu sanki su cock meselesne gelnce kzlar bende duygu degsmi oldu nrmal dogumdan bahsettler korktm cok ve Rabbim gunah yazmasn ama ben suan cock istememye basladm ndn anlayamyorm bukdr cok isterken brden takmamaya istememeye basladm 🙁
Baban icin uzuldum canim benim imkanin varsa git gor.. cocuga gelince olsun iyi bisey.. atin istemedigi ot burnunda bitermis o hesap bi bakarsin istemiyonya hemen olur🙂)

Geri