ceylinim:) Daimi Üye Üye 12 Şubat 2015 #13.851 celikcelik' Alıntı: Gelistirmek.icin hangi igneyi kullaniyodun cnm Genişletmek için tıkla ... gelistirmek için gonal f 45o kullandm canm 7 gün 75 ml
celikcelik' Alıntı: Gelistirmek.icin hangi igneyi kullaniyodun cnm Genişletmek için tıkla ... gelistirmek için gonal f 45o kullandm canm 7 gün 75 ml
C celikcelik Daimi Üye Üye 12 Şubat 2015 #13.852 ceylinim:)' Alıntı: gelistirmek için gonal f 45o kullandm canm 7 gün 75 ml Genişletmek için tıkla ... Him bnde aynisini kullandm cnm 10 gn.boyunca 3 kutu gitti bna
ceylinim:)' Alıntı: gelistirmek için gonal f 45o kullandm canm 7 gün 75 ml Genişletmek için tıkla ... Him bnde aynisini kullandm cnm 10 gn.boyunca 3 kutu gitti bna
ceylinim:) Daimi Üye Üye 12 Şubat 2015 #13.853 celikcelik' Alıntı: Him bnde aynisini kullandm cnm 10 gn.boyunca 3 kutu gitti bna Genişletmek için tıkla ... bana 1 kutu yeetti canmm 1 kutu kullandm 7 güncanmm
celikcelik' Alıntı: Him bnde aynisini kullandm cnm 10 gn.boyunca 3 kutu gitti bna Genişletmek için tıkla ... bana 1 kutu yeetti canmm 1 kutu kullandm 7 güncanmm
hermevsim Hamiş Melek Üye 12 Şubat 2015 #13.854 ceylinim:)' Alıntı: tesekkr ederm bebeimmm yaaa ama sonuc beklemek dedi doktr yumurtalar büyük adetini bekle dedi olmazsam test yapcakmısım insallah olmam yaaa 9 günn var daaa Genişletmek için tıkla ... Hayirlisi canim bekle bakalım umarım olumlu sonuç olur
ceylinim:)' Alıntı: tesekkr ederm bebeimmm yaaa ama sonuc beklemek dedi doktr yumurtalar büyük adetini bekle dedi olmazsam test yapcakmısım insallah olmam yaaa 9 günn var daaa Genişletmek için tıkla ... Hayirlisi canim bekle bakalım umarım olumlu sonuç olur
G gmz ylz Daimi Üye Üye 12 Şubat 2015 #13.855 Kizlar hamilemiyimdir sizce Ekli dosyalar 20150212_183956.jpg 319,1 KB · Görüntüleme: 444
melek cenneti Hamiş Melek 12 Şubat 2015 #13.857 gmz ylz' Alıntı: Adetime 4 gun var daha Genişletmek için tıkla ... Evet canim allahin izniyle hamilesin Rabbim hayirli eylesin
gmz ylz' Alıntı: Adetime 4 gun var daha Genişletmek için tıkla ... Evet canim allahin izniyle hamilesin Rabbim hayirli eylesin
G gmz ylz Daimi Üye Üye 12 Şubat 2015 #13.858 melek cenneti' Alıntı: Evet canim allahin izniyle hamilesin Rabbim hayirli eylesin Genişletmek için tıkla ... Ama canm daha adetime 4 gun varken yaptim cikar m i bide soluk rengi testin
melek cenneti' Alıntı: Evet canim allahin izniyle hamilesin Rabbim hayirli eylesin Genişletmek için tıkla ... Ama canm daha adetime 4 gun varken yaptim cikar m i bide soluk rengi testin
melek cenneti Hamiş Melek 12 Şubat 2015 #13.859 gmz ylz' Alıntı: Ama canm daha adetime 4 gun varken yaptim cikar m i bide soluk rengi testin Genişletmek için tıkla ... Bende 4 gün varken öğrendim senn çok net benim hafiften renksiz çizgi vardi kan verip ogrendim canim. Senin gayet net allahin izniyle😉
gmz ylz' Alıntı: Ama canm daha adetime 4 gun varken yaptim cikar m i bide soluk rengi testin Genişletmek için tıkla ... Bende 4 gün varken öğrendim senn çok net benim hafiften renksiz çizgi vardi kan verip ogrendim canim. Senin gayet net allahin izniyle😉
kader değilki Aktif Üye Üye 12 Şubat 2015 #13.860 gmz ylz' Alıntı: Kizlar hamilemiyimdir sizce Genişletmek için tıkla ... Cnm hayırlı olsun ve belirtilerin varmı diki hemen tets yaptın ve ciktida
gmz ylz' Alıntı: Kizlar hamilemiyimdir sizce Genişletmek için tıkla ... Cnm hayırlı olsun ve belirtilerin varmı diki hemen tets yaptın ve ciktida