Canım. dikkaT et kendine C vitamini al gribe çok iyi portakal falan ye bende iyiyim canım ya haksızlık var sürekli uzanmak uyumak istiyorum. hatta eşime diyoruM Ki kış uykusuna yatmak istiyorum böyle güzel bi fikri nasıl olurda insan düşünmez de ayı düşünür diyorum guluyo 🙂
Iliskiden sonra su torbasina ilik su koy bacak arana koy ole yat dahada kendini hic usutme faydasi olur bemde oldu.. hermevsimdr su torbasiyla takildi oldu.. insallah elfidandada olucak..
Sura sende yap bunu canim
ayyyy kızlar oku oku cnm cıktı ne bu sohnet elfıdam cnm benım ıns olmayacaksın kı banada umut ol benımde adetıme bes kaldı yaa kasıklarım agrıor ınss olmam dualrınız ıcn cok saolun kızlar elfıdam sen bı test yapsan ya yaaaa çatladım valla ben ıı dayandın ama sen🙂
Iliskiden sonra su torbasina ilik su koy bacak arana koy ole yat dahada kendini hic usutme faydasi olur bemde oldu.. hermevsimdr su torbasiyla takildi oldu.. insallah elfidandada olucak..
Sura sende yap bunu canim
Kzlar bian cok heyecanlandm ve umutlandm nette baktm yumurtlama zamani sumuksu aknti gelrms bas ve usaret parmagnla baklcakms eger uzuyorsa yumurta catlams oluyrnus ve benm smdi sumuksu akntm geldi baktm uzuyr sanrm catladiiiiii🙂