Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

kızlar herkese mrba bugün sabah wc ye gittim peceteye pembe leke geldi ve benm adetime 9 gün var... daha önce hiç böyle bişey yasamadım ve halada leke yok gelmedi baska yerleşme kanaması olsa bile bu kadar erken olur mu sizce

Canim meraba, yerlesme kanamasi degil de, döllenme kanamasi olabilir belki! Belki geç yumurtladin bu ay ve bu yüzden geç dollenme olmus olabilir.

kızlar herkese mrba bugün sabah wc ye gittim peceteye pembe leke geldi ve benm adetime 9 gün var... daha önce hiç böyle bişey yasamadım ve halada leke yok gelmedi baska yerleşme kanaması olsa bile bu kadar erken olur mu sizce
Sana dedigim gibi benim ixime dogan seninki tuttu.. elini ayagini sicaj tut usutne sakin..
Bebek sicagi seviyo insallah gUzel haberni alicaz

Vallah canim bende bunu merak ediyorum, diyorum ki gerçekten yumurtlama oluyo da çatlatma oluyo mu ? Çatlatma ignesini kullandim ama gerçekten ise yaradi mi bilmiyorum ki
Canım inşallah yaramıştır sen şimdi rahat ol düşünme bunları kendini nasıl hissediyorsun umutlu musun elini karnına koyunca ne hissediyorsun ne düşünüyorsun
Cokkkkkkk karisik duygular içindeyim canim, ama umutluyum cok sukur

🙂 hee ya inan bende bi turlu bitiremiyorum.

Aslinda bugün Yazmayi dusunmuyodum, Sabirla bekliycektim, ama geldimki mc burda kusmus kizmis benden haber bekliyo. Dedim daha fazla uzmiyim kuzularimi 🙂
Sabah dan beridir yaziyorum yaziyorum bitmiyo, sozler bitmiyo 🙂 artik esim de isyan etmeye basladi, sizi kiskaniyo çünkü hep dizinleyim 🙂
Ben biliyodum boyle bisey yapcani ondan kizdim.. okadar gun paylasiyoz herseyi biz nasil duralim.bekleyelim🙂).
Bize habrr et sonra esinle ilgilen 🙂

Geri