Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Merhaba kizlar.bende yeni katildim araniza. Bir haftadir internette yorum okumaktan halden hale girdim.birde beni dinleyin. Adetime 4 gun kaldi. Bir haftadir gaz,siskinlik kabızlık var.2gundur belimde cok agri var.birde sag göğsümun alt kisminda agrili kitle vardi bugun tum göğsüme yayildi. Ve bugun kahverengine benzer akinti geldi.. varmidir biseyler..

Hayirlisi canim insallah olmazsin ya bende karnım falan ağrıyordu oldum sanıp wc ye gidiyordum artık wc git gel yorulmuşttm ama çok şükür pozitif ol sen

Pozitif dusunmek için elimden geleni yapiyorum. Ama adet olursam cok uzulecegim bunu biliyorum. Ama tabi durmak yok yola devam tabii. Ama sanki bu sefer olacak gibi yani inaniyorum olacak allah in izniyle

Pozitif dusunmek için elimden geleni yapiyorum. Ama adet olursam cok uzulecegim bunu biliyorum. Ama tabi durmak yok yola devam tabii. Ama sanki bu sefer olacak gibi yani inaniyorum olacak allah in izniyle
Aynen canım umudunu yitirme her zaman calismaya devam tabiki bende umutluyum canım duam seninle

Aynen canım umudunu yitirme her zaman calismaya devam tabiki bende umutluyum canım duam seninle
Allah hepinizden razi olsun insaallah, bu surecte beni yanliz birakmadiniz bikmadan dinlediniz beni, morel verdiniz bana. Size ne kadar Tesekkur etsem azdir. Iyki bu sayfaya girmisim iyiki sizlerle bulustum. Rabbim cumlenizden razi olsun insaallah, gonlunuzce en guzelini versin insaallah.

Allah hepinizden razi olsun insaallah, bu surecte beni yanliz birakmadiniz bikmadan dinlediniz beni, morel verdiniz bana. Size ne kadar Tesekkur etsem azdir. Iyki bu sayfaya girmisim iyiki sizlerle bulustum. Rabbim cumlenizden razi olsun insaallah, gonlunuzce en guzelini versin insaallah.
Bizde sana teşekkür ederiz canım benim valla ben hepinize tsk ederim az kahrimi çekmediniz umarım yanilmam ama gerçekten umutluyum canım dinlen uyu sen bi guzel

A
Elfidam moralini bozma Rsbbimden umit kesilmes ben hala hamile oldugunj dusunuyorum.. keske test yapsaydin yarin esine aldirsaydin ama pazartesi istiyosan sorunun yok ama ben hala hamis olcagina inaniyom Allahin izniyle.
Buarada msjlsri okuyorum ama cok yazsmiyom hastayim kizlar cok opdum
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Geri