Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Adete fazla kalmadi en geç pazar olmam gerekir.
Insallahh canimm ben tasinmadan once yasin hatmine niyet etmistim bebek icin 8 tane okudum sonra tasinma vs oldu okuyamadim.. adet olmadan once eger hamile olursam 1 ay icinde o yasin hatmini bitircem dedim ve hamile kaldim suan 25 tane okudum bu fikri bana ebrar vermisti oda ole hamile kalmis.
Sende ve digee kizlar sizde yasin hatmine niyet edin baslayin Rabbim vericekdir insallah

Canim benim hiiic korkma çünkü o bebek suanda senden daha güçlü takiliyo orda çünkü ona sadece faydali besinler gidiyo. Sen esini opme sakin, suyunu ayri ic, . Simdiden portakal limonlu cay takviyesi yap, ne kadar erken harekete gecersen o kadar faydali olur. Esine cok gecmis olsun canim, benimkide bir hafta cekti sukur simdi daha iyi, uç gündür ise de yollamadim.
Esine bol bol limonlu balli ihlamur cayi içir. Cok faydasi var.
Kendine dikkat et, bebegin için korkma canim
Canim benim sagol onerilerin icin simdi bitane yapicam askima.. cok sagol Rabbim en kisa zamanda gecmis eder insallah.. ben col dikkat ediyom hicbiseyine dokunmuyom nevresimi degistiriyroum insallah dedigin gibi bizim kucuk sipa cok gucludur.. ay bide senin hamilelini duysam bu ay insallah ve diger kizlarinkini..
Ben sira koydum once hermevsim hissettim sonra simdi seni.. senden sonra celik.. eda buaralar olur🙂 sonra bebegim gelsin🙂 en sonuna sura seni koydum🙂)))

Insallahh canimm ben tasinmadan once yasin hatmine niyet etmistim bebek icin 8 tane okudum sonra tasinma vs oldu okuyamadim.. adet olmadan once eger hamile olursam 1 ay icinde o yasin hatmini bitircem dedim ve hamile kaldim suan 25 tane okudum bu fikri bana ebrar vermisti oda ole hamile kalmis.
Sende ve digee kizlar sizde yasin hatmine niyet edin baslayin Rabbim vericekdir insallah

Canim peki nasil niyet edicem ?

Canim benim sagol onerilerin icin simdi bitane yapicam askima.. cok sagol Rabbim en kisa zamanda gecmis eder insallah.. ben col dikkat ediyom hicbiseyine dokunmuyom nevresimi degistiriyroum insallah dedigin gibi bizim kucuk sipa cok gucludur.. ay bide senin hamilelini duysam bu ay insallah ve diger kizlarinkini..
Ben sira koydum once hermevsim hissettim sonra simdi seni.. senden sonra celik.. eda buaralar olur🙂 sonra bebegim gelsin🙂 en sonuna sura seni koydum🙂)))

Hahaha siraya koymus kuzum ya bide halay basina da beni koymus , hermevsim sirayi bana dEvretti tabii 🙂
Unutma yakin temas oPucuk yok 🙂

Canim peki nasil niyet edicem ?
Ben ilk niyetimde adetime 3 gun felan vardi.. adet olmim hamile kalirsam yasin hatmi yapicam hamile kalmasamda okicam dedim basladim ama adet oldum.. yinede 8 tane okudum.. sonra buay adetime gunler kala allahim hamis plursam 1 ay icjnde butircen dediydim
Sende Rabbim hamile kalirsam yasin hatmi yapicam kalmasamda yapicam.. bu yasin hatminin hurmetine bana hayirli saglikli bir evlat ver diye et canim basla.. adet olsanda bitir.. bak gor ozamam Rabbim verir🙂

Geri