Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yorumlarınızı okuyorum çok seviniyorum ya inşallah Rabbim bizlerde nasip eder ya ben bu ay çok istiyorum hamile kalmayi inşallah kalirımda... Rabbim hermevsim ve mc o sevgisinden bizlerde nasip eder inşallah. ..
Yorumlarınızı okuyorum çok seviniyorum ya inşallah Rabbim bizlerde nasip eder ya ben bu ay çok istiyorum hamile kalmayi inşallah kalirımda... Rabbim hermevsim ve mc o sevgisinden bizlerde nasip eder inşallah. ..
ne bılım aslında herkese verıolarmıs bana neden vermedı kı cnm bu ay hamıle kalamazsam heemen tup bebek denemek ıstıyorum cok oldu artık yaa dayanamıyorum valla cok stres oluyorum
ne bılım aslında herkese verıolarmıs bana neden vermedı kı cnm bu ay hamıle kalamazsam heemen tup bebek denemek ıstıyorum cok oldu artık yaa dayanamıyorum valla cok stres oluyorum
Canim benim goruyorum, kusura bakma lutfen, bizde yani bende umutluyum umutlanmak istiyorum ama iste bazen gercekler farkli oluyor. Adet sancim simdiden basladi gibi, ara ara vuruyo sonra geciyo. Bilmiyorum yani ama yinede umutluyum, allah dilerse olur insaallah....