Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

slm eyşancığım naber,nasılsın?bizde hala bir gelişme olmadığı çok belli,hala yoğun soru bombardımanına tutmuyoruz kimseleri🙂öff daha benim yumurtlamama bile kaç gün var kaldıki adet günümü beklicem birde o haberin olumlumu yoksa olumsuzmu olucanı beklmek için aman yaa beklemek ne zormuş

doğru söylüyorsun canım... Rabbim hayırlısı neyse onu verir inşallah.... senin içinde hayırlısı olur inşallah... çok istiyorum senden de güzel haberler duymayı....

gerçi senin haberler şimdilik olumlu ama ilerisi de önemli... kucağına alana kadar bizi unutma...
canım,buranın takipçisi olacağım inşaallah bebeğim gelse de gelmese de...ben buraya üye olmadan okudum bir çok mesajı..hep sonunu merak ettim..acaba hamile mi şimdi değil mi diye...hani birileri hamile kalırsa ben de olacağıma inandım...başkalarının hamile olması bana umut oldu🙂
bu arada eşimle kanamam olmazsa_umarım olmaz!_25inde doktora gitmeye karar verdik...30unda uçak yolculuğum var..doktor müsaade ermezse iptal ettireceğiz uçuşu..müsaade etmeyebilir diye düşünüyoruz çünkü benim hamilelik sicillerim çok iyi değil..bir preeklampsi bir kimyasal gebelik..umarım bu sorunsuz olur...

slm eyşancığım naber,nasılsın?bizde hala bir gelişme olmadığı çok belli,hala yoğun soru bombardımanına tutmuyoruz kimseleri🙂öff daha benim yumurtlamama bile kaç gün var kaldıki adet günümü beklicem birde o haberin olumlumu yoksa olumsuzmu olucanı beklmek için aman yaa beklemek ne zormuş
günaydın canım benim yumrtlamam 15hazirandı 14 15 16 hergün bugünden itibaren gün aşırı devam edeceğiz inşallah bakalım..adetime 12gün falan var yine başladı göğüs şişmelerim ve ağrısı adet olduğum aylarda böyle oluyor o yüzden ayırt etmem zor oluyor..bu kadar erkenden adet belirtisi olarak göğüs şişlliği sızısı hisseden varmı?bende diyorumki bendede o zaman ağrı şişlik olmazsa hamileyim tersi yani🙂valla bu beklemek zor

günaydın canım benim yumrtlamam 15hazirandı 14 15 16 hergün bugünden itibaren gün aşırı devam edeceğiz inşallah bakalım..adetime 12gün falan var yine başladı göğüs şişmelerim ve ağrısı adet olduğum aylarda böyle oluyor o yüzden ayırt etmem zor oluyor..bu kadar erkenden adet belirtisi olarak göğüs şişlliği sızısı hisseden varmı?bende diyorumki bendede o zaman ağrı şişlik olmazsa hamileyim tersi yani🙂valla bu beklemek zor
Evet maalesef canım ya,mesela benim hala adeytimden kalma göğüzlerimde dolgunluk hissi var geçmedi,yani şimdi hamile kalsam nasıl ayırt edicem ikisini😕,oh ne güzel senin az kalmış bari 12gün çabuk geçer benimdaha ne kadar var hesaplamaya bile gözüm kesmiyo🙂inşallah sende bu ay vardır bebiş canım yaa birimiz hepimiz için:laugh:hadi bakalım önce yumurtlayan sensin hayırlısıylada önce senden bekliyoruz annelik müjdesini:nazar:

eyşancım valla beklemek çok zor ama inşallah güzel olur sonu cnm.müjdeli haberlerinizi bekliyoruz kızlar çalışmalara devam🙂

ebrucum cnm yumurlama günü benim 22 si diye hesapladım gününden öncede çalışma olası gerek değilmi yani 2-3 gün öncesinden başlanmalı öylemi?

ay kızlar teşekür ederim inşallah dualarınız kabul olur..burda olmak iyi geliyor sizlerle birşşeyler paylaşmak öğrenmek..allahım hepimize nasiip eylesin hayırlı ve sağlıklı evlatlar ileride bugünleri gülümseyerek hatırlayacğız belkide çocuklarımıza anlatacağız ne kadar teknolojik anne olduğumuz🙂 nurcum yumurtlamadan öncede başlamak gerek çalışmlara sonrada tam gaz devam yani..

ay kızlar teşekür ederim inşallah dualarınız kabul olur..burda olmak iyi geliyor sizlerle birşşeyler paylaşmak öğrenmek..allahım hepimize nasiip eylesin hayırlı ve sağlıklı evlatlar ileride bugünleri gülümseyerek hatırlayacğız belkide çocuklarımıza anlatacağız ne kadar teknolojik anne olduğumuz🙂
He walla o kadar teknolıojiğizki pc başında doğuracaz nerdeyse:laugh: Nurcuğum evet yumurtlama gününden 1,2gün önce başlıyorsunki,çünki spermlerin içeride yaşama süresi,48 saate tekabil ediyor,buda şansı artırıyor o nedenle yumurtlama gününden 2 gün önce ve sonrada geç yumurtlama olasılığına karşı fazladan ilişki tavsiye ediliyor🙂 gerçi biz adetim bitti ogün bugündür tam gaz devam ama yumurtlama gününe kadar bayağı stok yapıcaz içerde sanırım:laugh:

evt teknolojiyi ii kullanıyoruz🙂ama gerçekten bu şekilde bişeyleri paylaşmak çok rahatlatıyo insanı.bi arkadaşımızdan duyduğumuz annelik haberi hepimizi mutlandırıyo ve üzüntülerimiz paylaşarak azalıyo bir nebzede olsa burda olmak güzel gerçekten.dualarımızı birbirimizden eksit etmeyelim arkadaşlar

merhaba bayanlar,

bir hafta kaldi adetime, biz yine de (sizlerin de tavsiyeleri üzerine) gün asiri calismalara devam ediyoruz. Adeetim biter bitmez de devam edicez insallah...

aranizda yumurtlama testlerini kullanan var mi? ise yariyormu? onlar 5 li satiliyor sanirim, fiyati da baya yüksek. Hangi gün yapicaginizi nerden biliyorsunuz?

saol ebrucum ya valla stokta olması iidir boşver🙂yumurtlama zamnalarımız yakın sanırım adete doğru başlarız belirtilerimizi sıralamaya.bide her belirtiyi hamilelik sanmasam ama napıyım gerçekten de oluyo sonuç adetle sonlansada🙂hayırlısı artık ne yapalım.

Geri