Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

selvicim,tebrik ederim canım..çok çok sevindim..bu yıl çevremde hamile o kadar çok ki...sanırım bu sitede de artarak devam edecek😉
yağmurun annesi.bende idrar artışı olmadı canım..ama belki var,farketmiyorum..
eyşan,ben kızımda yaptığım testleri attım,hiç aklıma gelmemişti saklamak..en azından fotosunu çekseydim...ama bu bebiş için yaptığım 2 testi de kilitli buzdolabına koydum🙂
karaçingene,tekrar tebrik ederim canım...kimyasal gebeliği inan atamıyorum aklımdan..hemen her wc ye gittiğimde ya kanama olduysa diye tedirginlikle gidiyorum...hayırlısını istiyorum sadece🙂

arkadaşlar galiba beklediğim güzel haber olmadı.... 🙁 maaselesef hasta oldum....
canım,umutlar diğer aya..mutlaka vardır bir hayrı..biz bilemeyiz..bizi yaratan içimize bebek bıraktıysa da bırakmadıysa da bir bildiği vardır mutlaka...
bak kimyasal gebelikten bahsettim az önce...hem idrar hem kan testinde pozitif..sonra kanama oluyorsun..doktora gidiyorsun,kese bile yok diyor...oysa herkese vermişsin hamilelik haberini..hayal kırıklığını düşün...
ve daha kötüsü..bebeği ölü doğanlar...Allah göstermesin! ve en kötüsü...doğmuş bir bebeği kaybetmek...yani hep daha kötüyü düşünerek sabretmeli...olmuyorsa da oluyorsa da hayırlısı🙂

canım,umutlar diğer aya..mutlaka vardır bir hayrı..biz bilemeyiz..bizi yaratan içimize bebek bıraktıysa da bırakmadıysa da bir bildiği vardır mutlaka...
bak kimyasal gebelikten bahsettim az önce...hem idrar hem kan testinde pozitif..sonra kanama oluyorsun..doktora gidiyorsun,kese bile yok diyor...oysa herkese vermişsin hamilelik haberini..hayal kırıklığını düşün...
ve daha kötüsü..bebeği ölü doğanlar...Allah göstermesin! ve en kötüsü...doğmuş bir bebeği kaybetmek...yani hep daha kötüyü düşünerek sabretmeli...olmuyorsa da oluyorsa da hayırlısı🙂

doğru söylüyorsun canım... Rabbim hayırlısı neyse onu verir inşallah.... senin içinde hayırlısı olur inşallah... çok istiyorum senden de güzel haberler duymayı....

gerçi senin haberler şimdilik olumlu ama ilerisi de önemli... kucağına alana kadar bizi unutma...

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

Sevgili anne adayları, uzun zamandır bu yaşananları tecrübe eden biri olarak fırsatını buldukça haberlerinizi takip etmeye çalışıyorum, Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah, dualarım her daim sizlerle. Hep güzel haberler alırsınız inşallah 🙂

Konuda bazı düzenlemeler yaptım arkadaşlar, 2-3 dakika arayla aynı kişi tarafından gönderilmiş üstüste mesajları birleştirdim. Bilginiz olsun 🙂 Aynı kişi üç cümleyi ayrı ayrı mesajlarda söyleyeceğine tek mesajda anlatırsa daha derli toplu bir görünüm olur diye düşünüyorum.

Bizim gibi yüzlerce kadın var aynı durumda olan, onlar da katılmasalar bile burayı okuyorlar. Samimi ve yürekten paylaşımlarınız için teşekkürler melekler, güzel haberlerinizi almak dileğiyle...

Sevgilerimle,

NeMeSiS

Herkese günaydın..Benim 3-4 gündür kasıklarımda batma var .15 aydır hiç olmadı böyle şeyler ilk defa bu kadar yoğun.Dün özellikle sabahtan akşama kadar oldu.Bu sabahta kalkar kalkmaz.Daha adete 11 gün var.Ama göğüste şişlik falan yok Acaba olabilir mi bu ay yada başka sebebi var mıdır ya .İyice bacağıma yakın bir yerde..Günler geçmek bilmiyor..Bu arada hamile kalan arkadaş selvi tebrik ederim.sitedeki böyle haberler beni çok sevindiriyo.Bi gün sıra bizede gelecek🙂

ecemcim geçen ay bendede oldu kasılma ve batmalar ama malesef beklediğim olmadı üşütmedenmiş .ama bence şöyle bişey var herkeste farklılıklar olabiliyo inş hamişsindir

hmm demek çok fazla ümitlenmemek gerek.Benim ilk defa böyle yoğun olunca açıkçası çok ümitlenmiştim.Yapacak bir şey yok beklemekten başka...Senin gününe kaç gün var

selam ben bugun dayanamayıp evde test yaptım cift cizgi 🙂 gozlerime inanamadım bi tane daha yaptım cift cizgi, ona da inanamadım kalktık gittik labaratuvara kan testine := 16 bin kusur cıktı, şoklardayım, oldu galiba 🙂
selvi ve karacingene hamile oldugununza cok sevindim.bu ay ne guzel haberler aldik boyle.sirine 444 senden de enkisa zamanda iyi bir haber aliriz insallah.hamile arkadaslarim bizim icin dua edin.insallah bigun bu sitedeki butun arkadaslarimiz bende dahil hamis oluruz ve guzel haberleri herkesle paylasiriz

ecemcim 6 günüm var ben de çok sık idrar iştah halsizlikten şikayetçiyim ama daha önceleri böyle olmamıştım bilmiyorum artık umutlanmaktan korkuyorum sen ne zamandır bebiş istiyosun

günaydın arkadaşlar herkese.ben bu ay çok tuhafım yaa karnım acayip ağrıyo her sabah ağrıyla uyanıyorum ve gün boyu devam ediyo bugün dahiliyeye gidicem nolur bana dua edin hayırlısıyla bişi çıkmasın ve bebiş umudum bu ay devam etsin.annelik haberi alan arkadaşlarımı da tebrik ediyorum Rabbim kucaklarına sağlıkla almayı nasip etsin.

günaydın arkadaşlar herkese.ben bu ay çok tuhafım yaa karnım acayip ağrıyo her sabah ağrıyla uyanıyorum ve gün boyu devam ediyo bugün dahiliyeye gidicem nolur bana dua edin hayırlısıyla bişi çıkmasın ve bebiş umudum bu ay devam etsin.annelik haberi alan arkadaşlarımı da tebrik ediyorum Rabbim kucaklarına sağlıkla almayı nasip etsin.
geçmiş olsun canım inşallah mühim birşey yoktur..

Geri