evet yabancı değil bizim aile doktorumuz oldugu için yakınız,ve beni tanıdığı için yakın ilgilendi ve şikaytalerimi dinledi ve dediki regli olmadan önce rahimini kasıklarındaki adet sancıyla anlarsın varmı dedi yok dedim(regli olmadan önce rahimin aşağa inermiş ve bunu hastalamdan hissedermişşin baskı yaparmıs kasıklarında hissedermişşın)bende geçen aylarda hastalancagımı hisediyordum bu ay hıssetmediğmi söyledim ona göre acıklama yaptı,bilmiyorum erşancım ama bu diş agrısı berbat ve yüzüm şişti suan düm bana hamilelerin kullanması gereken ilaç verdi ama nafile kıvranıyorum çoçuk falan istemiyorum 9 ay bu sancıyı çekemicem çok kötüyümmmm..
bu arada bir haftadır geceleri vucut ısım çok yüksek eşimde farkketti,gögüsümün ısısı vucut ısımdan daha yüksek,ama biz muglada oldugumuz için buralar sıcak ama evimin tüm odalaında kilima var gecede acık bilmiyorum yaaa ,duan ediyorum hamile olmamk için hergünnnn🙁
bu arada bir haftadır geceleri vucut ısım çok yüksek eşimde farkketti,gögüsümün ısısı vucut ısımdan daha yüksek,ama biz muglada oldugumuz için buralar sıcak ama evimin tüm odalaında kilima var gecede acık bilmiyorum yaaa ,duan ediyorum hamile olmamk için hergünnnn🙁