Cevap: Erken Gebelik Belirtileri
benim yaptığım testlerde de 2.çizgi silik ama netti.zaten farketmez ki,2.çizgi varsa hamilesin.yalnız benim korkum yine kimyasal gebelik yaşamak..gecen sefer günümü 4-5 gün geçince kanamam olmuştu...inşaallah bu defa aynısı olmaz:şey: bu arada kan testi yaptırmamaya karar verdik.kanamam olmazsa 10 gun kadar sonra dr.a gitmek istiyoruz...
senin tüm belirtilerin hamilelik belirtisi...yalnız benim karın agrım da adetten önce ara ara olurdu..şimdi 2 gundur sürekli..ama ağrı göbek çevremdeydi,alt karına indi...
arkadaşım,sen burnumun ucu kaşınıyor dediğinde benim de kaşındı:laugh:arkadaşlar merhaba..🙂
ben çalıştığım için böyle çok arada yazabiliyorum ama fırsat buldukça da okumaya çalışıyorum..
fikrinize çok ihtiyacım var..
benim adet günüm geçeli 3 gün oldu..
bugün idrar testi yaptım ama geç, işten çıkınca (özellikle sabah yapmak gerekiyormuş ya..) çok silik çıktı 2. çizgi..
hastalanacakmışım gibi ağrımda var.. ama sürekli değil normalde sürekli olurdu..
gün içinde mide bulantım yok.. ama yemek yedikten sonra yediklerime pişman oluyorum.. (çok bulanıyor..) mide yanmam da var ki normalde hiç olmaz..
çok fazla gazım var..
bide bilemiyorum gerçekten mi ben mi etkisinde kalıyorum..
burnumun ucu ara ara çok kaşınıyor..
akıntım da yok denecek kadar az..
ben çıkamadım işin içinden.. 🙁
benim yaptığım testlerde de 2.çizgi silik ama netti.zaten farketmez ki,2.çizgi varsa hamilesin.yalnız benim korkum yine kimyasal gebelik yaşamak..gecen sefer günümü 4-5 gün geçince kanamam olmuştu...inşaallah bu defa aynısı olmaz:şey: bu arada kan testi yaptırmamaya karar verdik.kanamam olmazsa 10 gun kadar sonra dr.a gitmek istiyoruz...
senin tüm belirtilerin hamilelik belirtisi...yalnız benim karın agrım da adetten önce ara ara olurdu..şimdi 2 gundur sürekli..ama ağrı göbek çevremdeydi,alt karına indi...