arzumgamzem Daimi Üye Üye 20 Aralık 2014 #10.641 Kızlar bana bişşi oldu anlayamıyorum bıter dokuyormu isalım mıydem cok koru bulamıyo zehrlendım mı acaba
Kızlar bana bişşi oldu anlayamıyorum bıter dokuyormu isalım mıydem cok koru bulamıyo zehrlendım mı acaba
Y yasemin asan Forum Okuru 20 Aralık 2014 #10.642 anaaaaa o bende var bugün ishal aynısı nı demin arkadaşa dedim onda bi tuhaflık yok ama bende ishal yoğun susuz kaldı vücüdum sabah beri
anaaaaa o bende var bugün ishal aynısı nı demin arkadaşa dedim onda bi tuhaflık yok ama bende ishal yoğun susuz kaldı vücüdum sabah beri
Y yasemin asan Forum Okuru 20 Aralık 2014 #10.643 aman de canım bol bol su iç birde 1 yemek kaşığı kuru kahve içine azıcık limon sık ben eve gidince yapacam iyi geliyor cidden
aman de canım bol bol su iç birde 1 yemek kaşığı kuru kahve içine azıcık limon sık ben eve gidince yapacam iyi geliyor cidden
limon_limon Daimi Üye Üye 20 Aralık 2014 #10.644 arzumgamzem' Alıntı: Kızlar bana bişşi oldu anlayamıyorum bıter dokuyormu isalım mıydem cok koru bulamıyo zehrlendım mı acaba[/QUOTE bir doktora git Canım Genişletmek için tıkla ...
arzumgamzem' Alıntı: Kızlar bana bişşi oldu anlayamıyorum bıter dokuyormu isalım mıydem cok koru bulamıyo zehrlendım mı acaba[/QUOTE bir doktora git Canım Genişletmek için tıkla ...
limon_limon Daimi Üye Üye 20 Aralık 2014 #10.645 arzumgamzem' Alıntı: Kızlar bana bişşi oldu anlayamıyorum bıter dokuyormu isalım mıydem cok koru bulamıyo zehrlendım mı acaba Genişletmek için tıkla ... Canım doktor a git çok kötü hissedersen
arzumgamzem' Alıntı: Kızlar bana bişşi oldu anlayamıyorum bıter dokuyormu isalım mıydem cok koru bulamıyo zehrlendım mı acaba Genişletmek için tıkla ... Canım doktor a git çok kötü hissedersen
arzumgamzem Daimi Üye Üye 20 Aralık 2014 #10.646 Sanırım oyle yapacam bu gıdışle boyle biişi neden olur ki
limon_limon Daimi Üye Üye 20 Aralık 2014 #10.647 arzumgamzem' Alıntı: Sanırım oyle yapacam bu gıdışle boyle biişi neden olur ki Genişletmek için tıkla ... Hiç bir fikrim yok canım
arzumgamzem' Alıntı: Sanırım oyle yapacam bu gıdışle boyle biişi neden olur ki Genişletmek için tıkla ... Hiç bir fikrim yok canım
arzumgamzem Daimi Üye Üye 20 Aralık 2014 #10.648 Tskler canım bıraz dınlemsem ıyı olacak sanırım grs canım
limon_limon Daimi Üye Üye 20 Aralık 2014 #10.649 arzumgamzem' Alıntı: Tskler canım bıraz dınlemsem ıyı olacak sanırım grs canım Genişletmek için tıkla ... Nasıl oldun canım
arzumgamzem' Alıntı: Tskler canım bıraz dınlemsem ıyı olacak sanırım grs canım Genişletmek için tıkla ... Nasıl oldun canım
arzumgamzem Daimi Üye Üye 20 Aralık 2014 #10.650 Coksıkur bıraz daha ıyıyımm allahıma binlerce sukur onsan oglu sanıyesı sanıyesını tutmıyo