zuzu65 Yeni Üye Üye 20 Kasım 2008 #191 Cevap: En son ne zman? sanırım bir hafta önceydi ne krizdi ama deprem gibi alttaki en son ne zaman eşine ya da partnerine ne hediye aldın
Cevap: En son ne zman? sanırım bir hafta önceydi ne krizdi ama deprem gibi alttaki en son ne zaman eşine ya da partnerine ne hediye aldın
CaRiZmA Vip Melek Üye 20 Kasım 2008 #192 Cevap: En son ne zman? gecen hafta icimden geldi ufak bisey aldim 🙂 alttaki en son nezaman bisiklet sürdün😀
Cevap: En son ne zman? gecen hafta icimden geldi ufak bisey aldim 🙂 alttaki en son nezaman bisiklet sürdün😀
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 20 Kasım 2008 #193 Cevap: En son ne zman? UUFF taa geçen yazz 😕 en son ne zaman kitap aldın?
CaRiZmA Vip Melek Üye 21 Kasım 2008 #194 Cevap: En son ne zman? 1 ay oldu en son ne zaman patlamis misir yedin
ZiLaN Yeni Üye Üye 28 Kasım 2008 #195 Cevap: En son ne zman? 1 hafta önce en son ne zaman aşık oldun?
CaRiZmA Vip Melek Üye 28 Kasım 2008 #196 Cevap: En son ne zman? 5 yil önce 🙂 en son ne zaman güzel bir yemek yedin
PaSikA Yeni Üye Üye 28 Kasım 2008 #197 Cevap: En son ne zman? her akşam güzel yemek yerim ben :seker: alttaki en son nezaman tarhana çorbası içtin 😀
Cevap: En son ne zman? her akşam güzel yemek yerim ben :seker: alttaki en son nezaman tarhana çorbası içtin 😀
CaRiZmA Vip Melek Üye 28 Kasım 2008 #198 Cevap: En son ne zman? ben tarhana sevmem ki hic yemedim en son nezaman iskembe ictin
PaSikA Yeni Üye Üye 28 Kasım 2008 #199 Cevap: En son ne zman? hiç içmedim sevmem çünkü :seker: alttaki en son nezaman kağıt helva yedin
CaRiZmA Vip Melek Üye 28 Kasım 2008 #200 Cevap: En son ne zman? offf olmustur 1 yil falan alttaki en son nezaman pamuk seker yidin😀