kar_tanesi Yeni Üye Üye 6 Kasım 2008 #181 Cevap: En son ne zman? 5 gün önce alttaki en son ne zamn spor yapmaya gittin
CaRiZmA Vip Melek Üye 9 Kasım 2008 #182 Cevap: En son ne zman? 7 saat önce alttaki en son ne zaman sevgilinle/esinle romantik bir aksam yemegi yedin😀
Cevap: En son ne zman? 7 saat önce alttaki en son ne zaman sevgilinle/esinle romantik bir aksam yemegi yedin😀
PaSikA Yeni Üye Üye 14 Kasım 2008 #183 Cevap: En son ne zman? 20 gün önce falan 🙁 alttaki en son ne zaman papatya falı baktın😀
CaRiZmA Vip Melek Üye 18 Kasım 2008 #184 Cevap: En son ne zman? Ohoooo 3 yil olmustur😀 alttaki en son ne zaman halay cektin
PaSikA Yeni Üye Üye 18 Kasım 2008 #185 Cevap: En son ne zman? Ağustosda gittiğim düğünde halay çekmiştim en son ne zaman puding yedin 😀
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 18 Kasım 2008 #186 Cevap: En son ne zman? dün yedim 🙂 en son ne zaman ayakkabı aldın 😀
CaRiZmA Vip Melek Üye 19 Kasım 2008 #187 Cevap: En son ne zman? hmmm 1-2 ay oldu alttaki en son nezaman meyce suyu ictin?
ekim Yeni Üye Üye 19 Kasım 2008 #188 Cevap: En son ne zman? Meyve suyu içmemki en son ne zaman pipetle cola yı köpürttün ?
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 19 Kasım 2008 #189 Cevap: En son ne zman? 1-2 saat önce sabah kahvaltımda... alltaki en son ne zaman eşine veya sevgiline çılgınca bişi yaptın....
Cevap: En son ne zman? 1-2 saat önce sabah kahvaltımda... alltaki en son ne zaman eşine veya sevgiline çılgınca bişi yaptın....
CaRiZmA Vip Melek Üye 20 Kasım 2008 #190 Cevap: En son ne zman? ben cilginca bisey yapmam cok ayip hmmm 5 ay oldu cok sacma bisey yaptik rezil olduk:zuha: alttaki en son ne zaman sinir krizi gecirdin
Cevap: En son ne zman? ben cilginca bisey yapmam cok ayip hmmm 5 ay oldu cok sacma bisey yaptik rezil olduk:zuha: alttaki en son ne zaman sinir krizi gecirdin