M * MuCiZé * Forum Okuru 8 Kasım 2010 #831 Çocuk değilim artık, Büyüdüm. Biraz yorgun, biraz kırgınım yine de. Yeter artık! Giden yolunu, kalan yerini bilsin sadece..
Çocuk değilim artık, Büyüdüm. Biraz yorgun, biraz kırgınım yine de. Yeter artık! Giden yolunu, kalan yerini bilsin sadece..
M * MuCiZé * Forum Okuru 8 Kasım 2010 #832 Hayat ne yaşadıklarındır ne de kazandığın başarılar. Hayat dediğin; ömür boyunca 'hayatım' diyebileceğin insanı bulunca başlar.
Hayat ne yaşadıklarındır ne de kazandığın başarılar. Hayat dediğin; ömür boyunca 'hayatım' diyebileceğin insanı bulunca başlar.
M * MuCiZé * Forum Okuru 8 Kasım 2010 #833 Kim o, deme boşuna ...benim, ben ...öyle bir benim ki kapına gelen..baştan başa.......SEN.....
M * MuCiZé * Forum Okuru 9 Kasım 2010 #834 'İstese de çok uzağına gidemiyor insan kendisinin; hangi trene binse içindeki bir adrese varıyor sonunda, hangi rüzgara tutunsa kendine savruluyor, hangi denize açılsa yine kendi kıyılarında buluyor kendini...'
'İstese de çok uzağına gidemiyor insan kendisinin; hangi trene binse içindeki bir adrese varıyor sonunda, hangi rüzgara tutunsa kendine savruluyor, hangi denize açılsa yine kendi kıyılarında buluyor kendini...'
M * MuCiZé * Forum Okuru 9 Kasım 2010 #836 Ad'ın Ad'ımın yanına düştüğünde Aşk olacağız kimsenin bilmediği bir, dilde ..
M * MuCiZé * Forum Okuru 10 Kasım 2010 #837 Upuzun bir kış başlıyor sevgilim Ayrılığımızın kışı başlıyor Giriyoruz kara ve soğuk bir mevsime...
M * MuCiZé * Forum Okuru 10 Kasım 2010 #838 Özledim sesini ne olur konuş... İşte öyleyim, kapkarayım bugün gel En hüzünlü sesinle, en dokunaklı .....
Özledim sesini ne olur konuş... İşte öyleyim, kapkarayım bugün gel En hüzünlü sesinle, en dokunaklı .....
M * MuCiZé * Forum Okuru 10 Kasım 2010 #839 'Seni Seviyorum !' . Ne muhteşem terkedersin şimdi beni ..!