çok çok değişik sözler !! (:

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan * MuCiZé *
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Unutma! Senin küle çevirdiğin kalbe,bir başkası üfleyip yeniden hayat verir aslında ...

Ebru gündeş in eski bi şarkısı vardı...yeni çıktığı zamanlar yaşadığım şeylerden dolayı .çok mutsuzdum ordaki bi söz beni toparlamıştı...

Hayat kadere inat seni sil baştan yaşayacağım ahdım olsun....

ondan sonra hayatı kaç kere sil baştan yaşadım bilmiyorum🙂)

ne güzel!! keşke herkes senin gibi yapabilse..... (;

teşekkürler...mutlu olmanın en kolay yolu bu geçmişteki kötü anıları silmek...onalrın sadece anı olarak kalmasını sağlayabilmek dimi:sule:

elbette 🙂 en başta kötü anıları silebilecek gücü bulmak lazım.bile bile lades,,,biliyorum,herşeyin farkındayım aslında,kendimi üzüyorum,hayatı sil baştan yaşamak varken geçmişle yaşıyorum ama kötü anıları da silemiyorum,hiç bişeyi silemiyorum geçmişe dair malesef 😕 karışık oldu sanırım biraz 🙂

geçmişe takılıp kalırsa insan hiç mutlu olamaz ki sende zamanla uzaklaşırsın inşallah...zor oluyo bazı dudumlarda ama zaman herşeyin ilacı...daha eski yaşadıklarını düşün..neleri unuttuğunu düşün...kafana ne takılıyosa nasıl olsa bu da geçecek de...sorunları basitleştirebilirsen kafanda o zaman daha kolay unutursun...ama büyütürsen unutamazsın...yaşanan kötü şeylerden neler kaybettiğine değil neler zamandığına bakmaya çalış...

yazını okurken aklıma şu söz geldi...

*****...BeN bU gÖnÜLde kaç gemi BaTıRdIm..... kıçı kırık sandalın lafı bile olmaz............*****

ben neleri unutmuşum,nelere katlanmışım,kafama şuan taktığım şeyleri mi unutamayacağım....... (;

tşk ediyorum twins,sayfama uğradığın ve yaptığın yorumlar için.

yazını okurken aklıma şu söz geldi...

*****...BeN bU gÖnÜLde kaç gemi BaTıRdIm..... kıçı kırık sandalın lafı bile olmaz............*****

ben neleri unutmuşum,nelere katlanmışım,kafama şuan taktığım şeyleri mi unutamayacağım....... (;

tşk ediyorum twins,sayfama uğradığın ve yaptığın yorumlar için.

bu sözde güzelmiş tuttum bunu🙂

Geri